Anelor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Süper zeka vistadan kaynaklanıyor sanırım. Ne SWG ne HoN oynayabiliyorum netten başka oyunda denemedim mutemelen onlarda oynanmayacak. HoN da server listesini refresh ettigimde böyle tam serverlar gelmeden bilgisayar bi kasılıyor ya öle kasılıyor sonra serverlar gelmesi gerekirken hicbi server gelmiyor/görünmüyor. SWGdede karakterimle tam oyuna girmeye calisirken tam loading bitiyor orada kalıyor oyun kafayı yiyecem daha önce microsoftun captan obviusunun bu sekilde deli ettigi böle sorun yasayan var mı? bunu nasıl çözebilirim beceremessem gidip format atıcam linux falan kurucam o olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Server listesi refresh etme sorunu bende zamanında steam'de oluyordu. Sorun ise dsl modemimin server'lardan aynı anda gelen binlerce ping'i kaldıramamasıydı. Refresh'e basıp hemen stop diyordum. Bir kaç yüz server refresh'leyince idare ediyordu. Modemi değiştirince sorun düzelmişti. Gerçi senin sorun SWG'de de olduğuna göre yukarda yazdığımla alakalı değildir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 sorun vistanin guvenlik ayarlarindan falan gibi geliyor bana ya anlamadim of dedigini denedim olmadi bu arada cunku refleshlerken stop u bulamadim honda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 hondaki server refreshte kasması herkeste oluyor w,n7 de de oluyor vistada da xp de de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 zaten olay kasması degil onu bi milestone olarak kullandim orda herkezde oldugunu bildigim icin kastiktan sonra sakır sakır serverlar dokuluyo ya normalde bunda hicbi server gelmiyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar