haruntrk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Evet ben Harunrasit Ulubatlı Hakan Aceh Killay ve Eski İorfa Uche guild kurduk officialda beraber takıldığımız arkadaşlara ve yeni arkadaşlara kapımız açıktır. serial, rasit, ulubatli, aceh tell atabilirsiniz Ha bu arada guildimizin adı TELZIMBA ZIMBA yazısını görürsünüz tepemizde zaten:)) şık olmuş değilmi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 sizin guild dışında kaç kişi var serverda? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Günün her saatinde 1000 küsür kişi online. Server kapasitesi 1200 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Bu NGE coronet cantina Bu da emu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 arkadaş özetlemiş /salute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Hangi server burası? Eclipse olamaz daha 2 hafta önce girdim 3-5 allahın kulunu zor gordum o da tatooine de, coronet mi? ölü sehirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bizim guild disinda bizim guildin 250 katı kadar player altı üstü çok değil official değil ortam swgemu bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 jonq said: Hangi server burası? Eclipse olamaz daha 2 hafta önce girdim 3-5 allahın kulunu zor gordum o da tatooine de, coronet mi? ölü sehirdi... İlk resimdeki official oyundan ikincisi emudan dün gece ya da bir önceki olması lazım hatırlamıyorum tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ellun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 arkadaşlar ben eclips te ohipha karakteriyle oynamaktayım... emuyada daha yeni baktım ordada aynı karakteri açtım... eclipsete oynayan varmı acaba ? varsa seve seve yardım etmeye ve beraber oynamaya varım... onun dışında bu guild eclipse için geçerli değil dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 swg emu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar