Wolas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 1) shift+7 yapark / yapıyorum bunu nasıl duzeltıcem 2) smugler actım + sı - si nedir 3) macro nasıl yazılır 4) en hızlı hangı yolu ızleyerek level atlarım 5) bilmem gereken onemlı bısı varmı tavsiyelerınız vs 6) addon tavsıyenız sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 1) shift+7 yapark / yapıyorum bunu nasıl duzeltıcem Kullanmak istedigin komutlar için kısayolları mevcuttur. Keymap den bakabilirsin. ctrl + t -> /tell ctrl + r -> /reply gibi olmadı macro atarsın, tool a koyarsın onun kısayoluna tıklarsın ( mouse yada klavyeden ) 2) smugler actım + sı - si nedir NGE den sonrasını bilmiyorum. 3) macro nasıl yazılır SWG in en sevdiğim yanı istediğin gibi macro yazabiliyorsun. Çok geniş bir scripting yanı var oyunun :) 4) en hızlı hangı yolu ızleyerek level atlarım Gruplara girersen hangi skill olursa olsun daha hızlı atlıyorsun. 5) bilmem gereken onemlı bısı varmı tavsiyelerınız vs Ne için olursa olsun Buffsız dolaşma :) 6) addon tavsıyenız Bu oyunda addon yok ( NGE den sonra geldiyse bilemem :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ctrl a macro menusunu acarsin macrona bir isim verirsin bir ikon secersin sonra googleda search edip istedigin tip macro ornegini bulabilirsin allakhazamdan bulabilirsin range profession u en kolay kasarsin macro ile smugler slice atar feign death adinda bir skili vardir slice para kazandirri birsey armorlarin ve silahlarin ozelliklerini degisitirir hizli xp icinse leveline gore mob kesersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar