titanguard Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Herkese slmar.Gecici bi nedende dolayı oyuna 2 ay ara vermek zorunda kaldım.Diger oyunları denedim ve tekrar geri donmeyi dusundum.Karakteri bıraktıgımda full ulduar25 gearlıydı hatta bi kaç toc 25 iteamıda var.Hafta icin aksamları duzenli raid yapacak zamanım var.hatta geceleri 25 man lerden sonra 10 man lere de akabilcek bazı gunlerimde var.4 senedirde oynamaktayım Su an bulundugum serverdan baska servera free migration yapmayı planlıyorum. -Talnivar -Sunstrider -Deathwing -Haomorash -Karazhan -Kor'gall -Lightning Blade Bu serverlarda duzenli end-game progress yapan arkların resto druid ihtiyacı varsa her turlu davete açığım.Simdiden iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 karazhana geç, pingi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 benimde auchındounda 3 charım var rog lock dk onlarıda kurtarım dıom cok doldu tastı server cunkı, pıng onemlı degıl bos bır server arıyorum. bıraz arastırdım ama hangısı bos dolu server populatıonına bakabılecegım bır sıte varmı acaba. sessız sakın bır server arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThrozenFrone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Emeriss'e gel de gör bo$ server nasil oluyomu$ :P horde %92 allience %8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 nerf resto druid gibi okudum başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 deathwingte 2 character var benimde horde,arada girer bakarım server durumuna,ordaki guildlerin durumunu pek bilmiyorum ama sessiz sakin bir yer,lag olduğunu hiç hatırlamam bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Zaten druidler nerflense kimse niye nerflediniz diyemez herhalde.Yakındır druide saglam nerf gelmesi.Hatta form değiştirmeye cd gelcek diyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Ben 5 senden snra kasma kararı aldım ya droodları kaldırabılırler bıle asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Vanilla WoW da druidleri MoTW için alırlardı raidi bufflasın diye.Neler çekmiştik o gunler.Karakter kasmakta kolay degildi pek ugrasmazdın.Heal desen heal atamaz,tankla desen tanklayamazdı gearlar musait degildi,balance tan bahsetmicem zaten.O gunden bugune bakarsak hat saffada druidler gelişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Druide niye nerf gelsin yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 femaleleri çok tatli oluyor nelf druidlerin.. nese sustum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 valla aynen cok capulcuydu drodlar o zamanda ama sımdı heryola gelırımcı oldular o yuzden mılletde kıskanıyor bızı hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar