Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nelf Resto Druid


titanguard

Öne çıkan mesajlar

Herkese slmar.Gecici bi nedende dolayı oyuna 2 ay ara vermek zorunda kaldım.Diger oyunları denedim ve tekrar geri donmeyi dusundum.Karakteri bıraktıgımda full ulduar25 gearlıydı hatta bi kaç toc 25 iteamıda var.Hafta icin aksamları duzenli raid yapacak zamanım var.hatta geceleri 25 man lerden sonra 10 man lere de akabilcek bazı gunlerimde var.4 senedirde oynamaktayım

Su an bulundugum serverdan baska servera free migration yapmayı planlıyorum.

-Talnivar
-Sunstrider
-Deathwing
-Haomorash
-Karazhan
-Kor'gall
-Lightning Blade

Bu serverlarda duzenli end-game progress yapan arkların resto druid ihtiyacı varsa her turlu davete açığım.Simdiden iyi oyunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benimde auchındounda 3 charım var rog lock dk onlarıda kurtarım dıom cok doldu tastı server cunkı, pıng onemlı degıl bos bır server arıyorum. bıraz arastırdım ama hangısı bos dolu server populatıonına bakabılecegım bır sıte varmı acaba.

sessız sakın bır server arıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vanilla WoW da druidleri MoTW için alırlardı raidi bufflasın diye.Neler çekmiştik o gunler.Karakter kasmakta kolay degildi pek ugrasmazdın.Heal desen heal atamaz,tankla desen tanklayamazdı gearlar musait degildi,balance tan bahsetmicem zaten.O gunden bugune bakarsak hat saffada druidler gelişti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...