Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Laptop`un 3 usb girisi var , bir ara 3`u de bir alet takinca bu mesaji veriyordu.Sonra ugrastim ugrastim dogru kombinasyonu buldum (bir yere klavye , otekine mouse , digerine 3g modem taktim). Sonrasinda mouse`unki zaman zaman elektrik vermemeye basladi , mouse`un kablosunu cikarip takiyordum geliyor idi. Bugun artik hic elektrik vermemeye basladi ilk taktigimda 2 yakip sonuyor isigi sonra bitiyo olayi. Windows`un bu durumda verdigi hata mesaji da sudur : One of the Usb Devices attached to this computer has malfunctioned , and Windows does not recognize it. Simdi benim sorunum donanimsal mi yoksa software bazinda mi ? Windows xp`yi silip windows 7 mi kursam acaba ? edit : simdi gene cat diye taktim calistirdi mouse`u kafayi yemis bu alet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 donanimsal. usb powered laptoplarin genel sorunu bu aslinda. yani yeniler yapmaz diye bi$ey yok ama eskiler boyle enerji darbogazina du$meye megillilerdir. o nedenle di$aridan adaptorlu bir usb coklayici alip takman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Bütün USBleri takıp restart et PCyi. Bazen sonradan takılanlara enerji yetmiyor sapıtıyor ama baştan alet açılırken varsa o cihaz ona gore enerji hesaplaması yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Adaptor powered usb`ler kac lira acaba ? aratirken nasil aratmak lazim adi ne bu aletlerin ? Bir de 3g modem takiliyken yada herhangi bir usb storage`imsi alet takiliyken alet bios`ya girmemize musaade eden siyah ekranda takilip kaliyor hep.Ama o usb`yi cikarip resetleyince aciyor windowsu o ekrani hemen atlayarak. Boot sirasini kurcaladim bios`tan onda da oncelik harddiskte aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 aynen sordugun gibi aratmak lazim. targus un ve kensington un cok iyi bir iki modeli var. baslangic icin bi fikir verir. birde bus basina kac mA verdigi bir review da falan belirtilmeyen hub alma. cok gicik cihazlardir cunku, sorun bulastirma gibi ozellikleri falan var. bi nevi hardware virus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bende bi tane var cok dandik, ama cali$tiriyo her$eyi. boyle ledli felan surekli renk degistiriyo, hint otobusu gibi. boyle boktan cin mallarini cok mu seviyorum ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 http://www.vatanbilgisayar.com/s-link-he702a-s-link-7-port-adaptorlu-usb-hub/productdetails.aspx?I_ID=32766 Bunu bulabildim bir tek google`dan aratarak.Hepsiburada`da falan bulamadim. Alsam mi sizce ? guc olayi yazmiyor ozelliklerinde ama hic yazanini bulamadim bir tek yorumlardaki adamin dedigine inandim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Aldim gitti ya hayirlisi artik gelince gorcez neymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar