Quiternoob Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Toplama bir instance grubundaydım, gruptan çıktıktan sonra oradaki bir eleman bana whisper attı. Adama cevap veremedim çünkü adam başka serverda yani cevaplarım gitmedi, r'ye bastım olmadı isme sağ tıkladım whisper dedim olmadı ama adam bana ben gruptan ve instancedan çıktıktan sonra atmıştı whisperı. Hayır ben çıkmadan önce yazmaya başlamış desem mesajın içeriği benim çıkmamla ilgiliydi zaten, öyle de olamaz yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 sen cıkarken yükleme ekranı falan varken mesaj gelmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 yok be abi gruptan çıktım instancedan çıktım kısa bir süre sonra yolda yürürken geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 oha ben bile baya korktum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ahaha nick-post uyumu çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 mokoko said: ahaha nick-post uyumu çok iyi. başarılı tespit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 mokoko said: ahaha nick-post uyumu çok iyi. adam sırf bunu yazmak için o nicki almış olabilir =D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar