Achtel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 21. sayfadan sonrasını okumadım umarım kimse yapmamıştır. http://www.youtube.com/watch?v=UnVeBxId7nI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 zaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 kütüğümü bursaya aldırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Llmm8vq9gQg hahaha emre ya süper. almıyorlar lan çocuğu aralarına bir samba bile öğretmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 gazeteleri okuyorumda maç hakkında konuşan fenerbahceli yazar yok. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 amma çekemediniz yahu emreyi adam gayet güzel oynuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Farinal said: guiza baros'tan daha iyi. sadece uyum sorunu var. zaa böle bi imza var her gördüğümde kopuyorum delgado'yla ilgili sdfsdf ve cavanagh said: semih de guiza da iyi forvet guiza şu stres ve heyecandan kurtulsa 20yi geçer semih oynasa zaten geçer ayrıca cevaben: SeaGle said: fenerbahçe futbol klüpleri arasında tam bir vefasızlık örneği abi. insanları göğe çıkarıp birden yere vurabilen bi takım. ben fenerbahçeyi şımarık çocuklara benzetiyorum, her istediğini yaptırabilse de asla mutlu olamıyorlar. oranın yıldızı, şuranın gol kralı diyorlar, geliyor bişey yok, taraftar çirkinleştikçe çirkinleşiyor, adam gidiyor, hatta adamla birlikte teknik direktör gidiyor, yerlerine yine en kaliteli en pahalı denilen adamlar geliyor, sonuç? gidenler yine yıldızlaşıyor, gelenler yine paspallaşıyor. ondan sonra da üç kuruşluk adamlara madara oluyor yıldız denen adam işte, küfür yiyiyor, siniri bozuluyor geçiyor kulübeye. boş senede imza atarım, messi gelsin fenere, ertesi yıl gönderirler küfür ederek arkasından Kendi oyuncusu deplasmanda oynayan az sayıda takımdan biridir FB. Bir de tam tersi örnek vereyim. Harry Kewel'ı tekrar büyük yıldız yapan sporcu kişiliği + GS taraftarının desteğidir. Kewel FB oyuncusu olsa çoktaaaaannnnn yok olmuştu veya çekip gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Rahmetli Enke'yi de 1 maçta kovmuştunuz Hiddink kariyeri boyunca sadece Fener'den kovuldu, o da 1 sezonda. Böyle bir takım işte Fener. ZAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 beyler o değilde fökstör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 futbolun adaletine her zaman inanırım ben, er geç gelir tecelli eder biz fenerin bugünlere geleceğini daha mevsim yaz iken söylerdik, gülüp geçerlerdi... dünkü maçta emre ve alexi çıkarın fenerden, geri kalanların hepsi kendi aleminde takılıyor, bazıları gol atıp samba yapmak derdinde, bazıları yarım kalmış tekvando derslerini tamamlamak, bazıları biraz koşayım da form tutayım, kimileri ise bu imajımda ekranları aydınlatsın... uzun lafın kısası, alex ve emre dışındakiler takımı ve sonucu umursamıyor, kendi alemindeler, daha Türkçesi kendilerine oynuyorlar neyse tüm fener taraftarı ve teknik heyeti bu durumdan memnun olduğuna göre bize düşen bu durumun keyfini sonuna kadar çıkarmak, ne de olsa düzelmeye kimsenin niyeti yok futbolun adaleti demiştik ya, aynen öyle oldu işte dün, Bursanın ceza sahası içerisinde kazandığı çift vuruş öncesi baroni her zamanki çirkefliği ile barajı bozup, bir kaç adım önde olayım da kendime avantaj sağlayayım düşüncesiyle attı kendini topun önüne, top geldi ayağına çarptı, gitti ampül gibi takıldı ağlara :) aynı futbolun adaleti daumun semihi oyuna geç almasını da 3 puan kaybı olarak ödetti fenere ve yine aynı futbol adaleti, fener-bursa ilk kupa maçında bursanın attığı nizami golün iptal edilişine ses çıkarmayanlara tokat gibi verdi cevabını ve şimdi önemli bir kaç soru ; * fenerin fikstür avantajı var, maçları içeride oynayacak diyenler şimdi sonra ne düşünüyorlar acaba ? * galatasarayın savunma hatalarına gülenler, fenerin muhteşem dörtlüsü hakkında ne düşünüyorlar acaba ? * çekirge kaç kere zıplar ? * güzaaaaa kaç gol atar ? * aziz yıldırım kaç senelik daha şampiyonluk sözü verir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 "bazıları biraz koşayım da form tutayım" şu kısmı süpermiş ahaha imza yabayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Kutlarım HarryKewel güzel yazı. Cümle kuran bile azken bu yazı iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 futbolun adaleti tek kale oynayıp 3 şutta yenilmek midir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 futbolun adaleti gs-madrid maçı için ne öngörüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 son 5 maçtır öyle dimi hep. yazık ya. hep 2 şut 2 gol, 3 şut 3 gol. ne büyük şanssızlık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 evet öyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Kalenize atılan her şut gol oluyorsa bu şanssızlık değildir demeye çalışmıştı şair ama anlayana işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bilerek mi yiyolar diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Off öyle diyorum evet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Ulan kalktım maç özetini tekrar seyrettim sonra buradaki fenerlilerin halini okudum gül gül öldüm yine ya. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 sen hangi takımlıydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 beşiktaşlıysan zaaa ların en büyüğü seninle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Geçicekk evladım geçicek. Neler neler geçmediki ? bi hatırla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeepFear Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Aziz yıldırımsız bir fener düşünemiyorum =) Bence sizde başlayın yeter aziz yıldırım yeteer diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ehuaha adam beşiktaşlı =D şu bursa yenilgisinin üstüne iyi geldin arkadaş. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar