Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ZUAHZZZZZZZZZZZZZZZAAHAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bi de yani yazı okadar kötü ki inandırıcı gelmedi bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Magnum said: amme hizmeti yapalım bari; okunmayan el yazısı ile yazılmış yazının okuna bilen şekli Khai was running around, yelling "seal of command fades, cast seal of command, cast holy shock. (burada ne yazdığını anlamadım "Hi" gibi bi şey) then punched a boy in the mouth and yelled "Hammer of Justice". Khai was running around, yelling "seal of command fades,i cast seal of command,i cast holy shock. He then punched a boy in the mouth and yelled "Hammer of Justice". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 sdfcvdsx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Gaap said: yalnız fake :/ evet ya bariz fake diye haykiriyo bizim lisede izin kaadi araklamamiz gibi mudur muavininin odasindan uzaklastirma raporu yurutmusler sonra artislike yapiyolar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 sene 2006 o zamanlar paladinler sadece blessing of kings için raidlere giriyor felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 abi el yazısı gayet okunuyor ahah. ben orda oylesine soylemistim fedeye esprik babında. gidip okunabilsin diye yazmissiniz bi de sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ağladım gülmekten iyiymiş baya. fake kokuyo ama baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar