QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Ben orta okuldayken (sene 1998-1999 olabilir) level dergisinden çıkan bir cd de bir oyunun demosunu bulmuştum oynamaktan feci zevk almıştım. O oyunu yeniden bulmak istiyorum, bilen varsa yardımcı olabilir mi? Oyun şöyle: Antik yunan ya da benzeri bir eski medeniyette geçiyordu. Şehir kuruyorduk. Önce çadırlar şeklinde evler kuruyordun, sonra exp aldıkça onlar taş eve dönüşüyordu. Tarlalar vardı ekip biçiyordun yeteri kadar ürünün oluna warehouse kurup bunları satıyor ya da işliyordun. Mesela fazla ürün elde ettin ve yeteri adar warehouse kurmadın, buğdaylar çürüyordu. Savaş yoktu diye hatırlıyorum ya da demo olduğu için olmamış da olabilir. İsmi hakkında en ufak bir fikrim yok, bu oyunu oynamış olan mutlaka vardır hatırlayabildiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Ceasar 3 ALL HAIL!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Eveeeeet Vallahi de bu :) Ay allah razı olsun!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 pharaoh ile birlikte saatlerimi harcamışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Ben bunun güncel versiyonunu indirip oynayacağım. Peki buna benzer oyun tavsiyesi verebilir misiniz??? Ben savaş/dövüş oyunlarını sevmiyorum, beceremiyorum da zaten, başka ne oynayabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 sezar3 küçükken çok berecemezdim oyniyim bari gene bu sefer rahat oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 şu başlığa alalım seni:) dipnot: ayrıca Ceasar III ün gelişmişi diye bişi yok. Ceasar IV var ama gelişmişi değil. Ceasar III ün gelişmişini arayanı oyun tanrıları çarpar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 pharaoh oynayabilirsin, ama büyük piramiti kurmak için saatlerce bilg. karşısında beklersin sdf canım istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Pharaoh veya farklı ama yeni Tropico 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 pharaohta mısır tanrılarına yalakalık yapmak gibisi yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar