kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 TV - 8 de bi Hayatımız Sınav adlı program saat 18:00 da başlıyor bilmiyorum vizyonla alakası varmı ama genelde öss tercihleriyle ilgili bilgilendirme yapıyo o yüzden bilmeyenler için yararlı olabilir diye düşündüm[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ya anlamadığım şey ordaki adam oyuncu değilmi. Niye güzin ablalık yapıyo. Yoksa part time psikologda biz mi bilmiyoz.[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ayrıca öğretmen galiba o herif, ben o tür programlardan nefret ediyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Sakın izlemeyin o adamı.. Bi halttan çaktığı yok ve söylediklerinin yarısından çoğu tutmuyor.. Sokakta görsem dalıcam o derece uyuzum o adama.. Bizim bi arkadaş tavisye almak için randevu almıştı bi sürü şey saçmalamış herif..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ne biliyim ya dün tercihler hakkında konuşuyodu bende yararı olur dedim[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Sınav öncesinde bayağı faydası oluyor o adamın.Güzel sorular çözüyor her programında birer tane. Ama sımavdan sonra kafa karıştırmaktan başka birşey yapmıyor. :)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar