-Medcezir- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bir tane event yazdım bu eventi alan adamın isminin yanında ufak bi eklenti koydum on=@click message hede return 1 şeklinde yaptım önce fakat pk olsalar bile isimleri gri gözüküyo. tag eklemek vardı onuda nasil olacagını hatırlamıyorum şu şekilde denedim olmadı. src.tag.suffix hede isimin sonuna eklemek için bu da olmadı. nasil cözebilirim? .[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 eee heralde message gri yazar mavide olsa pkda deistirmek istersen sayua kullan orn: olarak sayua 0481,0,0,0 The Banker bole yapabilirsin 0481 var orda o renk komutu onu kendin ayarlarsin Bankeride hangi vendorsa ona gore yazarsin olur biter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 olm vendora vermiyom ben bunu playera veriyom eventi isminin sonuna ek veriyo eventta.Anladın mesela npclerde oluyo ya Arthur [npc] onun gibi playeri a veriyo player pkda olsa gri cikiyo ismi.[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robbiie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 message verdiğin için böyledir eğer revision serisi kullanıorsan ör: @45 gibi renk kodları ile dene mavi ve kırmızıyı bulursun şu şkilde yap ör : @45 hede gibi kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 o zaman şöle bisi yapsan olurmuki bilmem :) on=@click if ( = 7) || ( > 7) sayua 0481,0,0,0 The hede höhö else sayua 01,0,0,0 The hede höhö suan aklimda yok 01 ve 0481 i deistir kirmizi mavi renk sen ona gore ayarla ustteki pk ise tek tiklayinca yazacagi alttaki mavi ise tek tiklayinca verecegi mesaj denemedim belki calisir :) [Bu mesaj cenkgala tarafından 26 Temmuz 2004 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Zorm eklentilerinde bole bi$i vardı sanırım fakat cenkgala'nın dediği yapman gerekior ba$ka yolu varmı bilemiyecem.[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 cenkgalanin yaptigi dogru o işine yarar bence yaramasa be bişiler denerim.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar