Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Merhabalar, Ben bu vendorlarin uzerine click yaptiginizda sari gozukmesini saglayan bir eklenti yaptim fakat, ne oldugunu bilmedigim bi sorun ile karsilastim. Cozemeyince buraya bi yazayim dedim. Oyuna girdigimde vendorlar normal renksiz bir sekilde gorunuyorlar fakat, vendor script'inde ufak bir bosluk birakip kaydettikten sonra vendorlar sari gorunumu aliyorlar. Bunun nedeni sizce ne olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Revision Kullanıyorsan; on=@click message @55 the Vendor return 1 Vendor kismina Carpenter,Tinker,Banker Falan yazacaksin.Bir sorun cikmaz baska. Kolay Gelsin..[signature][hline]:hrr: :hrr: Kralda Benim Sultanda Benim Bin Kere Olsem Yine Gelirim :hrr: :hrr: [Bu mesaj -Medcezir- tarafından 25 Temmuz 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Yok dedigini yaptim zaten. Fakat yukarida anlattigim gibi bir sorun cikti iste onu anlayamadim sacma geldide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 cok acayip :) neresinde sorun oldugunu anlamadım fakat farklı bir yontem soyleyebilirim sana event yaz bir tane On=@Click tiggerını kullarak istedigini yap sonradanda vendor scpsine TEVENTS=e_vendor diye eklersin belki bu senin isini gorur.[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 benim kullandigim npclerden biri bi bak gosterem bu kullandigim parlak beyaz yani 0481 sen onu deistirirsin istedigin gibi bi ornek buna gore yaparsin ************************************ [CHARDEF 0418] DEFNAME=C_H_BANKER NAME=#NAMES_HUMANMALE the Banker ID=C_MAN DESIRES=i_gold,e_notoriety AVERSIONS=t_TRAP,t_eerie_stuff TSPEECH=spk_human_prime TSPEECH=jobbanker TSPEECH=spk_needs TSPEECH=spk_rehello TSPEECH=spk_human_default TEVENTS=e_Human_HearUnk TEVENTS=e_Human_Needs TEVENTS=e_Human_ConvInit TEVENTS=e_Human_Greet TEVENTS=e_Human_Space TEVENTS=e_Human_Refuse TEVENTS=e_Human_Environ ON=@Create Title=the Banker COLOR=colors_skin STR={71 85} DEX={66 80} INT={66 80} SWORDSMANSHIP={15.0 38.0} ITEMID={50.0 70.0} TACTICS={15.0 38.0} NPC=BRAIN_BANKER NEED=i_gold ITEM=RANDOM_LIGHT ITEMNEWBIE=random_male_hair COLOR=colors_hair ITEMNEWBIE=random_facial_hair COLOR=match_hair ITEM=i_shirt_fancy COLOR=colors_green ITEM=i_pants_long COLOR=colors_yellow ITEM=random_shoes COLOR=colors_neutral ITEM=random_coin_purse CATEGORY=Civilized SUBSECTION=Tradesmen DESCRIPTION=Banker (male) ON=@CLICK SPEECHCOLOR 0481 sayua 0255,6,6,0 SPEECHCOLOR 0481 return 1 ********************************* [Bu mesaj cenkgala tarafından 26 Temmuz 2004 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: cenkgala, 26 Temmuz 2004 18:44 tarihinde demiş ki: ON=@CLICK SPEECHCOLOR 0481 sayua 0255,6,6,0 SPEECHCOLOR 0481 return 1 ı ıh sakıncalı :yapma: bunun yerine nebuladaki spell_say gibi bir şey kullan derim bu cok kasacak bir şey.[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 dur dur ben verem sana all ON=@CLICK SPEECHCOLOR 0835 sayua 06af,6,6,0 SPEECHCOLOR 00054 return 1 Bu char_human iine yada su adresten al bak Script dosyasini tam istedigin gibi ama spawnlara tiklayip negative ettikten sonra .xtimer 1 yap spawn tikla isimler düzelecek işte adresimiz. Vendor isimleri Sari Gozukuyor Buda Scripti Al[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar