cevap Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Merhaba arkdaşlar yahu nasıl arama yapıcagımı bılmedıgım ıcın bişi arama yapamadım charı açtım online olur olmaz Skill lerin hepsi 14 15 22 20 vs gibi oluyor bütün skıll ler ama Ufff Deliricem Her şey bitti oh derken gözümüzden bi sorun kaçmış heç anlıyamadım bi bilgisi olan veya yardım edebilecek olan warsa lutfen yardım edebiirmi ? Teşekürrler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 MAXBASESKILL Bu Var bunu 0 yap yani MAXBASESKILL=0 yap sadece sectigin skilleri verir random vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 yerinide soyleyelim sphere.ini dosyasinda :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 bak onu solemeyi unuttum iimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 MAXBASESKİLL=0 yap kardeş sorun cozulur..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cevap Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Saolun arkdaşlar bizim msn den arkdaş yardımcı oldu :P ama yinede yardımlarını için teşekürederim. saolun varolun cok iyi olun iyi yaşayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bu topiç saklamali acayip lazim olur ileride ben hemen kaydedem sik kullanilanlara.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar