NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Sn. Paticik üyeleri, Belki bu topiği okuyunca benden nefret edeceksiniz belki de küfür edeceksiniz.Ama sizden öğrenmek istediğim şu.... zbl PAGE ! Artık çıldırmak üzereyim kaç gün oldu uğraşıyorum ama yok olmuyor.Kan beynime çıktı.Artık ne yapacağımı şaşırdım. her şey tmm fakat page yok :p diyor. Page yok :p görmekten bıktım usandım artık.allah aşkına bi pati üyesi bunun hazır halini yollarsa ona minnettar kalıcam.....[signature][hline] §layer _____ _______ _________ __________ Life Or Dead -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_Duncan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 nebuladaki page sisteminin scriptini arıyor ![signature][hline]I stand on the brink of your mind Living inside a nightmare from which I just cannot awaken stand on the Edge of your life just give me Another moment From which I will never Awaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Aynen öyle...[signature][hline] §layer _____ _______ _________ __________ Life Or Dead -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 [email protected] gel bi görüşelim.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Tmm...[signature][hline] §layer _____ _______ _________ __________ Life Or Dead -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 NotoriuS Kimse Küfretmez Merak Etme Ama Topiçlerde Vardi Ben anlatiyim.Böylece kendimide sinamis olurum biliyommu diye. Şimdi ilek olarak Star room a yada green acrese .statac i_page_box ( Page Box atiyoruz.) Sonra .info İle page Box orda seriali vardir benimki. 040005e19 bu ip kaydet ve save alip server kapat. Gelelim Script Bölümüne Şimdi Page.scp İçinde Aşagidaki Gibi Bir Bölme Var. [function pg_call] if (strmatch('','under world uo')) var.pg_box 040005e19 elseif (strmatch('','under world uo')) var.pg_box 040005e19 Altini cizdigim yerlere server ismini ve kalin yaptigim yerlerede senin serverinda olan page box serial nosunu yazicaksin page.scp içinde bundan 2 3 tane var onlarida değiştirdikten sonra,page.scp save le ve kapat. Gelelim şimdi. command.scp onun içindede ( Aslinda Bu Gerekli Değil ama Ben söliyim Genede ) if (strmatch('','undear world Uo')) var.pg_box 040005e19elseif (strmatch('','undear world Uo')) var.pg_box 040005e19 endif var.smsgx 0482 smsgx Hizmet sureniz: / 60)> saat. if (.rescount>) smsgx Toplam .rescount> adet page mevcut. Liste icin: '.pg' Kalin ve alti cizili yerleri değiştir ve sonrada denemeye başla.Ben Arkadaşlarimdan Ögredim paticikten yane denedim oldu üstüne 4 sefer server kurdum sildim unutmadim hiç bişiyi :P[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar