Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Page

NotoriuS

Öne çıkan mesajlar

Sn. Paticik üyeleri,
Belki bu topiği okuyunca benden nefret edeceksiniz belki de küfür edeceksiniz.Ama sizden öğrenmek istediğim şu....
zbl PAGE !
Artık çıldırmak üzereyim kaç gün oldu uğraşıyorum ama yok olmuyor.Kan beynime çıktı.Artık ne yapacağımı şaşırdım.
her şey tmm fakat page yok :p diyor.
Page yok :p görmekten bıktım usandım artık.allah aşkına bi pati üyesi bunun hazır halini yollarsa ona minnettar kalıcam.....[signature][hline] §layer
_____
_______
_________
Sosyal ağlarda paylaş

[email protected] gel bi görüşelim.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

NotoriuS

Kimse Küfretmez Merak Etme Ama Topiçlerde Vardi Ben anlatiyim.Böylece kendimide sinamis olurum biliyommu diye.

Şimdi ilek olarak Star room a yada green acrese .statac i_page_box ( Page Box atiyoruz.)

Sonra .info İle page Box orda seriali vardir benimki.
040005e19 bu ip kaydet ve save alip server kapat.
Gelelim Script Bölümüne Şimdi Page.scp İçinde Aşagidaki Gibi Bir Bölme Var.

[function pg_call]
if (strmatch('','under world uo'))
var.pg_box 040005e19
elseif (strmatch('','under world uo'))
var.pg_box 040005e19

Altini cizdigim yerlere server ismini ve kalin yaptigim yerlerede senin serverinda olan page box serial nosunu yazicaksin page.scp içinde bundan 2 3 tane var onlarida değiştirdikten sonra,page.scp save le ve kapat.

Gelelim şimdi. command.scp onun içindede
( Aslinda Bu Gerekli Değil ama Ben söliyim Genede )

if (strmatch('','undear world Uo'))
var.pg_box 040005e19elseif (strmatch('','undear world Uo'))
var.pg_box 040005e19
endif
var.smsgx 0482
smsgx Hizmet sureniz: / 60)> saat.
if (.rescount>)
smsgx Toplam .rescount> adet page mevcut. Liste icin: '.pg'

Kalin ve alti cizili yerleri değiştir ve sonrada denemeye başla.Ben Arkadaşlarimdan Ögredim paticikten yane denedim oldu üstüne 4 sefer server kurdum sildim unutmadim hiç bişiyi :P[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...