arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 resimdeki bayan orada olacak mı ? :P[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Magic Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 o ne bicim bi site yau.. enteresanmis..[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover.
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 bana biraz doğaçlama yapılmış bi organizasyon gibi göründü... bilmiyorum neden?[hline]Endure. In enduring, grow strong...
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Urza yüzündendir :) git generals çalış con senin neyine :)[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Resimdeki bayan elf ise biri benide elf yapabilir mi?[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 ehehe maalesef bi fey kendileri kanatları falan var yaprak tadında bi ihtimal parmak boyutunda olabilir... aslında farkmaz benim için. küçülebilirim de gerekirse :)[hline]Endure. In enduring, grow strong...
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 farketmez onun için fey de oluruz.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Ejderha varmısmıs orda muhhaha :D[hline]A little less conversation a little more action please
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 12 sinde 2 tane finalim var yapılır mı bu şimdi?:( [Bu mesaj Gallant tarafından 06 May 2003 00:31 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 fey dediğiniz faerie mi ? bu faerie ise neden bu kadar büyük insan boyutunda ?[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 cık fey bi yaratık grubu oluyo monstrouns humanoid falan gibi. faun, dryad, nymph, faerie, syrene vs. bu gruba giriyo. elemental ruhlar kendileri. ama ateş yok galiba... tam olarak ne olduğunu çözemediğim için fey diyip çıktım işin içinden.[hline]Endure. In enduring, grow strong...
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 peki bu fey in ingilizcesi nedir ?[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 bu faerriemiymiş neymiş ondanmış, elfmiş bi nevi, elflerde bunlardan gelirmiş. saglam kaynaktan aldım bilgiyi. dostlar saolsun :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 karakedi saol da pek açıklayıcı olmadı valla ne yalan söyleyeyim :)[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 ya sonuçta açıklanacak bişi yok hoca, bunların ırkı hepten güzeller yani anlıyacaanız gerisi boş :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Arlooax Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Player ve Dungeon master puanlama sistemi var mi? varsa kaldirin abicim. Metucon da bizimkiler yapiyordu.. birde herkes protesto icin full puan verirse bizim yazilim puanlama disi birakiyordu o player veya DM mi. Oyle bisi varsa kaldirin gicik bisi. Ben sahsen kendi masamdaki herkesi uyarmistim tam puan cakmayin diye. Arlooax The Mage
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 ehuehu doğru aslında..nez in şarkısında efektleri yapan kim diye sormuyorum.. üzümünü ye bağını sorma hesabı :)[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Öne çıkan mesajlar