karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 karyola said: Jahrein said: ya bu multi producer varmış. acıdım lan adama. ben onun mesajları falan okumadım burayı f5'leyerek yaşamıyorum. ama saolsun dartanian bana kopyaladı. çok güldüm. bu nası bi içerlemektir bu nası bir köylü haykırışıdır. ahahah acıdım lan sana. ciddi diyorum. git bi sakinleştirici falan vurdur rahatlarsın. "AMA SENİN BACINA GELİNCE İŞ RERÖRÖ" triplerine çok güldüm ya. sene 2010 HAHAHA dartanian sana kendi yazılarını kopyalamamış galiba bunun yanı sıra f5 kölesi değilim çok meşgulüm deyip kızlara hava atmaya çalışmışsın ama dartanian benim hakkımda araştırmalar yapmış, sana göndermişsin okumuşsun cevabı düşünmüşsün yazık, emeklere yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Buraların en büyüğü o bir başka baks bani baks bani çok yaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 yalniz karyola birazdan döşşek cekicek, hazirlanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 büyük kızmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 iyi gidiyorum bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 aquila said: yalniz karyola birazdan döşşek cekicek, hazirlanin. baza espirisi bekliyordum... olmadı aquila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuya açıklık getireyim gece yapcak işim yok uykum da geldi başımın geçmesini bekliyorum ilaç içtim yapcak işim yok f5 spamliyodum senle ilgili bişey demedim adama araştırmaya da pek gerek yok 6 tane postun var ilk posta dönünce ne olduğun çıkıyo ortaya =) Ben devochinin yazdığı ve banlanınca silen şeyini bi kere kopyaladım abartılmasın durum ben kavga etmeyim sizle şimdi bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Saeros said: abvblizzard said: Ne ekersen onu biçersin.... Önce seni kendi sevi sonra ben de dedim ki benim anam mezarda zebevenk sonra bi anda herkes birbirine girdi vay aquila hayat ne acayip D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 umut sarikaya referansi o ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 aaaaaaaaaaaaaaaaa kikikikikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bu andan itibaren hayattaki tek amacim epic beard man olmak yaslaninca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Dartanian said: Konuya açıklık getireyim gece yapcak işim yok uykum da geldi başımın geçmesini bekliyorum ilaç içtim yapcak işim yok f5 spamliyodum senle ilgili bişey demedim adama araştırmaya da pek gerek yok 6 tane postun var ilk posta dönünce ne olduğun çıkıyo ortaya =) Ben devochinin yazdığı ve banlanınca silen şeyini bi kere kopyaladım abartılmasın durum ben kavga etmeyim sizle şimdi bye. devhochi ve multici diye nick üstümde zıplasalar almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ustunde ziplama esprisi yapicaktim ben yaa, musait pozsiyon bekliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Peki şimdi bunu yazıp benim şeyi niye alıntıladın söylediğin ile benim söylediğim arasındaki bağı söyler misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Dartanian said: ne olduğun çıkıyo ortaya =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 tolga tekrarla cümleni hiç bi şey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 aquila said: ustunde ziplama esprisi yapicaktim ben yaa, musait pozsiyon bekliyodum. AAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAhsdgadhadh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Dartanian said: yok o hacettepenin müzikoloji bölümüne hazırlanan bi arkadaş. Busun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 yaa karyola, birader mi diyiim bacim mi diyiim bilemedim simdi ama, her mesajina bisey quotelamana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 abi sanatçıysa ben severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 müzik niye okuyosunuz lan hasta mısınız açın guitar pro yu çalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 escape said: aquila said: ustunde ziplama esprisi yapicaktim ben yaa, musait pozsiyon bekliyodum. AAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAhsdgadhadh beklentileri karşılamaya çok geç başladın sorry :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kapitalist hümanist entel sanatçı daha ne . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 balon said: kapitalist hümanist entel sanatçı daha ne . balonsuz tatmin olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 karyola said: escape said: aquila said: ustunde ziplama esprisi yapicaktim ben yaa, musait pozsiyon bekliyodum. AAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAhsdgadhadh beklentileri karşılamaya çok geç başladın sorry :/ benden bişiler mi bekliyosun sen =) pm at o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar