Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ahahah instant ban ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 okandakikızölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 escape said: abi, kız-adam, entel olmayı herkesten üstün olmak gören, patide de bu yolla karizma yapmaya calışan bi tip. ilgilenmeyin abi gider kendi. cidden çok iticisin ya ./ aaaaa... bu dediğin futbol fanatikliğine denk düşüyor -futbol fanatiğiyle enteli karşılaştırmadır bu. fanatik galatasaraylının karşısında fatih terime, entelin karşısında gorkiye küfür edersin ikisi de aynı tepkiyi verir. bunun sonucunda hakkaten aralarında fark olmadığını anlarsın- ki bu beni üzer. ben sadece ön yargıya ve çok biliyorumculuğa karşıyım. tipik örneklerle birlikte madem biliniyor ben biliyor denmesin paylaşılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 gorki ne lan, fatih imparator! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 önyargılıları da sevmez misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bütün önyargılılar şirindir be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Jahrein said: karyola said: Jahrein said: dilersen daha fazlası olabilirsin. bende para bok... sendeki bok kadarsa hakkaten fazlaymış en az senin kadar dışkılama yapıyorum hergün. sen kafanı yorma... 'dışkılama' yapacağına kafanı yorsan bunlar gelmezdi başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ama her şirin önyargılı değildir, tıpkı senin gibi ehe. oldu di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 sicmasin mi adam, lafa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 balon, sen bu isleri pek beceremiyon be aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 aquila said: sicmasin mi adam, lafa bak. o sıçmıyormuş, dışkılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ahahahahahahaha Abi siz şuan neyi tartışıyosunuz ya? asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 karyola said: escape said: abi, kız-adam, entel olmayı herkesten üstün olmak gören, patide de bu yolla karizma yapmaya calışan bi tip. ilgilenmeyin abi gider kendi. cidden çok iticisin ya ./ aaaaa... bu dediğin futbol fanatikliğine denk düşüyor -futbol fanatiğiyle enteli karşılaştırmadır bu. fanatik galatasaraylının karşısında fatih terime, entelin karşısında gorkiye küfür edersin ikisi de aynı tepkiyi verir. bunun sonucunda hakkaten aralarında fark olmadığını anlarsın- ki bu beni üzer. ben sadece ön yargıya ve çok biliyorumculuğa karşıyım. tipik örneklerle birlikte madem biliniyor ben biliyor denmesin paylaşılsın genelde konulara, çok boş ve alakasız bir örnekle örtbas yeteneğini çok iyi geliştirmişsin. başarısız entelsin sory. ayrıca gorki fanatikliği ile takım fanatikliğini bir tutmak gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimeversem Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 instant ban ftw demişsin de okuyan okudu, o tombul lavuk da okudu. bin kere banlasalar bin kere acc alıp yazamıcam sanki. veya floodlamak istesem beceremiycem. harbi kafası az çalışıyo galia bu heriflerin. neyse ne diyodum, büyük orospu çocuğusun jahrein. elalemin karısına kızına forumdan yalarımlar, güzelimler yazmak kolay. ama biri gelip abi senin hatun seni aldatıyo dediler mi hemen olay çıkıyo. ah jahrein ah, ne büyük orospu çocuğusun ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 İki tarafın saldırıları da çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 aquila said: balon, sen bu isleri pek beceremiyon be aga. ya cool şirin tarzı tutardı genelde ama. işte.. boşuna denize girmicez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 escape said: karyola said: escape said: abi, kız-adam, entel olmayı herkesten üstün olmak gören, patide de bu yolla karizma yapmaya calışan bi tip. ilgilenmeyin abi gider kendi. cidden çok iticisin ya ./ aaaaa... bu dediğin futbol fanatikliğine denk düşüyor -futbol fanatiğiyle enteli karşılaştırmadır bu. fanatik galatasaraylının karşısında fatih terime, entelin karşısında gorkiye küfür edersin ikisi de aynı tepkiyi verir. bunun sonucunda hakkaten aralarında fark olmadığını anlarsın- ki bu beni üzer. ben sadece ön yargıya ve çok biliyorumculuğa karşıyım. tipik örneklerle birlikte madem biliniyor ben biliyor denmesin paylaşılsın genelde konulara, çok boş ve alakasız bir örnekle örtbas yeteneğini çok iyi geliştirmişsin. başarısız entelsin sory. ayrıca futbol fanatikliği ile takım fanatikliğini bir tutmak gg alakasız değil işte anladın. fakat beni kötülemekten başka verecek cevabın yok. çok küçük ayrıntılara takılmaman gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 abvblizzard said: İki tarafın saldırıları da çok kötü. bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 İnstant ban ftw tekrar söyleyebilirm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 eko, ortadan birlikte girelim, ben stunliim sen aoe at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
got Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 arkada sağlam adam bırakmadan askere gitmeyeceksin, en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 psr gelmez bunlardan boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 karyola said: escape said: karyola said: escape said: abi, kız-adam, entel olmayı herkesten üstün olmak gören, patide de bu yolla karizma yapmaya calışan bi tip. ilgilenmeyin abi gider kendi. cidden çok iticisin ya ./ aaaaa... bu dediğin futbol fanatikliğine denk düşüyor -futbol fanatiğiyle enteli karşılaştırmadır bu. fanatik galatasaraylının karşısında fatih terime, entelin karşısında gorkiye küfür edersin ikisi de aynı tepkiyi verir. bunun sonucunda hakkaten aralarında fark olmadığını anlarsın- ki bu beni üzer. ben sadece ön yargıya ve çok biliyorumculuğa karşıyım. tipik örneklerle birlikte madem biliniyor ben biliyor denmesin paylaşılsın genelde konulara, çok boş ve alakasız bir örnekle örtbas yeteneğini çok iyi geliştirmişsin. başarısız entelsin sory. ayrıca futbol fanatikliği ile takım fanatikliğini bir tutmak gg alakasız değil işte anladın. fakat beni kötülemekten başka verecek cevabın yok. çok küçük ayrıntılara takılmaman gerekli hayır emin ol anlamadım. kimi insan vardır 2 3 cümle ile birsürü şey anlatır. kimileri vardır 2 3 cümle ile anlatılacak şeyleri 100 satırla falan anlatır. ama sen 2 3 cümleyle hiçbirşeyi anlatamayıp birbirine karıştırıyosun ve alakasız konulara kayıyosun. cidden ne okuyosan bırak. yanlış yönlendirmişler seni veya "kültürlü olma"yı yanlış anlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 uni 2. sinifta misin karyola? siyaset dersi mi aliyosun bu donem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kapitalist . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar