arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Kaede said: Sparkcaster said: ya o oyuncak arabaların markası majoret gibi bişey olması lazım ama internette felan bulamadım, birazdan bakcam bitane kalmıştı araba sanırım şu vardı benim http://www.toybin.org/cache/1984/Autobots/Commander/Optimus%20Prime/480_vehicle.jpg önce dorseyi kaybettim, kendisi de taşınırken kayboldu üşüyoruz optimus reis :( siyah kasalısı vardı bende. bi de destansı overlord vardı kutusunu kucaklıyamazdım bile o kadar büyüktü. robot/uçak+tank/uzay üssüne dönüşürdü hey gidi günler hey edit: allleeaaaah http://members.fortunecity.com/primesaber/TF/MF-Figures/Overlord.jpg Overlord bende de vardı. Uçak/Tren/Robot olan bir tane vardı, orta boy. Doğum günüm için onu almaya gitmiştik ama kalmamıştı. Bir baktım Overlord eheuh, hemen onu istemiştim. (tu)
proggorp Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 eski evin yakınında bi market vardı. eren market. adını marketin sahibinin küçük oğlunun adından alıyordu. eren benim yaşlarımdaydı. ama arkadaş değildik. konunun başındaki o bebeklerden satılıyodu markette. küçük kutularda. bi tane almıştım. kutuyu açtım yeşil çıktı bebek. neyse gidiyorum eve doğru arkamdan nefret dolu haykırışlarla eren geldi. "o benim" dedi. "nası senin" dedim "nası" dedim. "para verdim" dedim. annesi geldi. eren annesine "benim niyca törtılsımı almış!" dedi. "niyca törtıls değil ki onlar salak" gibi şeyler dedim. eren annesinin elinden sıyrıldı boğazıma yapıştı benden daha ufak bi yapıda olduğundan ittirince gitti düştü falan. dövmüş sayılırım yani. sonra abim geldi annesiyle tartıştı falan böyle şeyler oldu. bunlar oluken okula gitmiyordum. o zamanlarla ilgili hatırladığım en net anılardan biri bu. ayrıca hayatımdaki tek kavgaydı sanırım.
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ninja turtles tan rafaelim vardı. böle ipini hızlı çekince "hayya" diyordu. ulan kana cana bürünüp oyuncaklıktan fırlayacak diye ödüm patlıyordu. öyle oyuncak mı olur lan!
irin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 olm ben buldum bebeği evdeymiş.makinenin sarjı dolunca fotograflıcam.kudeleli falan baya salakmış tipi
Öne çıkan mesajlar