Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

combat revamp.....

DooMKaiseR

Öne çıkan mesajlar

armorlar pvp icin ve mob icin ayri olmali uzerindeki mob armoruyla playera dalamamalisin mesala jedide oldugu gibi bu armoru giyersen force kullanamazsin der ve sende karsindakine 8 8 vurmaya baslarsin lol
pvp arnorlari 25 ustu protectiona sahip olmamali, playerlar arasinda buff olmamali overt olan bufflanamamali buffli olanda playera saldiramamali, ayrica overt olmayan faction petlere saldiramamali. hem abuk sabuk tef abuse u da kalkmis olur. silahlarin spec atack costlari dusmeli 3 gen one hand saberde 70 mind var ne alaka okuz gibi force kullaniyom bide ham barimdan eksiliyo. rifle dA oldugu gibi abarti specler olmamali ki millet bufflanmadan da oyun oynayabılsın. ben hangı sılahı kullanırsam kullanıyım fark etmıyor. (normal chardan bahsedıyorum)5 yada 6 atıs sona ham bar bıtıyor. ne alaka savasmak icin elstra bısılere nıe ıhtıyac var eskıden spec costlar bu kadar yuksek degıldı keza o zamanlar o hamlarla kı mıktar aynıydı hem ates eder hem darbe alır ama ısımızı gorurduk. zatı armor dıe bısı yoktu o zamanlar :) butun bunları god mode ısteyen oyuncular yuzunden sahıp olduk. buff ole bı hale gelmelıkı, cok pahalı olmalı ve pek cok seyde kullanalımamallı, iste bu yuzden sende sadece dwb corvette yada ns lere gıserken ulan bufflansammı acaba dıe dusunesınız. bla bla aklıma gelenler bunlar bence bole olsa daha ıyı olurdu. ( arkadaslar yıne ıyı sure vermısler yarım saat dıe hele ucra bı yerdeysen 4 shuttle degıstır buff sırası bekle gerı don ısıne devam et. bu oyuna baslayalı 3. ay falandı herhalde o zamanlar mos entha yenı baslayanların favorı sehırlerındendı, mos espaya gıttıydım alısverıse orada hatunun bırı farkında olmadan bana buff attı ılk buffımdı ben woundları heallıyo sandıydım gerı dondugumde arna bana bu ne lan dıene kadarda fark etmedıydım. hey gıdı hey 1 yıl once boleydı ve cok daha guseldı olaylar bı pvp 3 5 dakka surerdı ole hemen kımse olmesdı sona degısmeye basladı, degıstı degıstı degıstı artık 3 sn de adam oluyor. absurt pvp bıtık bu oyunda pp yapmam dıyemıyorum cunku verdıgı heyacan keyıflı. ama bunların duzelmesı lazım.[signature][hline]Army Captain of Vader
Guardian of [TURK] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

herşey bir yana buff olmadan hiçbir şey yapılamıyor olması çok saçma bir durum. herhalde hiçbir online oyun oyunculara aksiyon için yetersiz stat verip sonra da aksiyona girmek isteyen oyuncuları önce bunu telafi etmek zorunda bırakmıyordur.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu en az 5-6 ay kadar oynayip yorumlar yapila sanirim daha mantikli yazilar ortaya cikacak. Bunu dememin sebebi kucuk gormek vs degilde 5-6 aydan sonra ancak developer larin ne oldugunu soenin amacini nekadar beceriksiz kisiler tarafindan oyunun yonetildigini anliyorsunuz. Su oyunu oynayanlarin %60 i herhalde suanki developer kadrosundan daha mantikli dusunebilir ve bazi seyleri hayata gecirirler. Community nin basina ThunderHeart gibi bi embesil i getirmeleri zaten soe nin nekadar aciz bi durumda oldugunu gosteriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Son haftaya kadar Buff konusuna bu kadar DR'da yapmis biri olarak pek olumsuz bakmiyordum. Ama Buff olayi artik resmen oyunu oynanmaz bir duruma getirdi benim icin.

Geceleri duruma gore 5 ile 8 saat bu oyuna zaman ayiriyorum. Combat bir karakter calistigim icinde BUFF'siz birak bir sey yapmayi zirhi bile giyemiyorum. BUFF icinse son iki gundur yaklasik 1.5-2 saat zaman harciyorum. Ortalikta doktor yok. Olan da "Line Closed" diye bagiriyor. Dun MO'da Master Doctor 1700 statli BUFF'i 10K'dan satiyordu. Bende zaten HA 400-400. 2100 HAM'le ne yapabilirim ki.

O kadar bekliyorsun ustune bir mission'a gidiyorsun. SOE'nin hangi akla hizmet degisikliklerinden biri olan savas sirasinda Create'den mal cekme, Zirh giyip cikarma ve ozellikle de silah degistirmeye getirdigi engellemeler zaten olayi mahvetmisken birde Olursen tamam. BUFF icin harcadigin onca zaman cope.

Bu silah degistirmeye getirilen sinirlamada tam bir sacmalik. BH icin diyorsun ki Carbine ile KD yapip diger silahlarla dalacaksin. Nerdeee... Nasil daliyorsun... Bu kadar cesit silah kullanan bir karakteri oldurmekten baska bir sey degil bu degisiklik. Yada bir Laire daliyorsun diyelimki yaratiklar Heat'a resist degil. Heat ile daliyorsun. Sonra disarda Heat'a %60-%80 resist bir yaratik geliyor. Olmeden degistir bakalim silahi simdi. En azindan bunun BH icin kalkmasi lazim.

BUFF konusunda bir baska sorunda BUFF yapacam diyorsun, serverda iyi malzemem cikmayali aylar olmus. Iyi bir Avian cikmayali aylar oluyor. Eskileri de yeni doc olmus birinin alabilmesi mumkun degil. Yani kaliteli urun spawn mantigi da sorunlu bence SOE'nin

Sonuc ortada yeterli doc yok, malzeme yok, Buff yok.

BUFF nedeniyle oyunda sogudum resmen. Zaman bosa gitmesin diye Brawler'dan drop edip Entertainer kasmaya basladim BH yanina. Isin yoksa tekrar masterla simdi Brawler'i[signature][hline]Antecurs
----------
Corbantis,
Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor-Pistoleer-Smuggler-Marksman- Scout-Commando - CH - Brawler-BH/Entertainer(Devam)

[Bu mesaj Eylul tarafından 23 Temmuz 2004 13:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok bu konuda arkadaslar haklı bence buff gereksız bısı dmg ları yukseltmenın encuma uygun olmayan armorların ne manası var anlamıyorum bende. eger bastan buna uygun devam etsen hıc bı problem olmazdı buff dedıgın olay eger doktor sen degılsen oyuna gırdıgın anda mın. yarım saatını gotururyor, oyunun pvp sıstemınınde ıyı olmaması sebebıyle adam gıbı bı eglence yasamak ıcın ya sansın tutacak hıc olmeyecen yada eglenecem dıe 3 saatın 1.5 saatını buffa harcıcan. bu tamamen gereksız olayın kalkması gerekır. 1200000 hamlı jedı npclerı bıle anlayabılırım ama oyunu bu kadar kısır donguye sokan bu olayın bu kadar pof poflanmasını ben anlayamıyorum.[signature][hline]Army Captain of Vader
Guardian of [TURK] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

silahlardaki healt ve action cost larin hicbi onemi kalmiyor. lootladiginiz armor layerlarin yada armor shard lardaki healt ve action degerlerinin hicbi anlami kalmiyor. buda lootlari kisirlastiriyor. herkez mind a calisiytor. bu yuzden carbineer gibi bi proff pvp de kd etmekten daha ileriye gidemiyor.5 tane ns nin arasina girip 80 composite armor la catir catir yiyorsunuz. yaninzda heal eden biri olmasa bile.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...