daylan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 nacizane çetiğim bi kaç fotoğrafım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Amatör deyince neler beklemiştim oysa ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 http://www.tdk.gov.tr/TR/Genel/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE&Kelime=na%C3%A7izane naçizane.. hane dediğiniz ev oluyor.. grammar nazi was here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 dumduz fotolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 şu fotoğraflara idare eder bile diyebilmem için içinde bir şeyler daha olması gerekiyor;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 @Zaugna: senin bir fotografa "idare edebilir" bile diyebilmen için bu konuda bilginin olması gerekiyor, ki yok. şu bölüme fotograf koyan birçok insanın fotografından çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. daha çok son iki fotograf için düşünüyorum bunu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 kızın sevgilisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 çok kötü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Chiptech said: @Zaugna: senin bir fotografa "idare edebilir" bile diyebilmen için bu konuda bilginin olması gerekiyor, ki yok. şu bölüme fotograf koyan birçok insanın fotografından çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. daha çok son iki fotograf için düşünüyorum bunu ama. meriç, i see in you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 BabacumMostors said: kızın sevgilisi var kız mıymış, tüh bilsem p.m le başlardım. ha, Zaugnaya laf edişimi diyorsunuz siiiiz. Yanlış anlamayın, adamı sevmediğim için laf ediyorum, başka bir sebebi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Zaugna nın senden çok şey bildiğine eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 işi totale vurursan, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 beyler sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Beyler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Laf sokunca adam olunsaydı keşke, bir şeye benzerdin belki. Takılmaya devam Chiptech, bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 vay kavga var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 üzüyorsun beni yiğit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Cem senin ağzına, Arda senin de burnuna vururum. Kavga etmeyin, öpüşün barışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Kapasitesizsin sorry:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Görsel sanatlar hiç böyle hareketli olmamıştı bu da bi gelişme tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 kapasitesizseniz, kapasite sizsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 abi niye böyle yapıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Chiptek senin foton varsa koy da görelim, neye benziyormuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ÜZMEYİN LEN KERMITI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ZaugnaKhaldun said: şu fotoğraflara idare eder bile diyebilmem için içinde bir şeyler daha olması gerekiyor;) ya, şu yorumun iğrençliğine baksana. Ferrero, sbNN ya da ne bileyim fotografla alakalı diğer adamlar yapsa tamam, da sen neden yapıyorsun, bir de göz falan kırpmışsın, çirkin yani. yanlış, senin gibi bir adamın yapabileceği bir şey değil, ona şaşırdım ben. senin yetebileceğin şeyler belli, yetemeyeceklerin belli. ya, gerçekten; gidip müzik bölümünde göz kırpsan sesimi çıkartamam, veya git vizyona, house un spoilerlarını dağıt falan, sonuna da göz kırp, ne haddime, ama bu olmaaz. olmaaaz. senin işin gücün veya alakan değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar