Hagii Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 tanışma şu bu durumunu geçelim kızla sözlüyüm bu kızı kendime bağlamak istiyorum. kız hakkında kısa bilgiler verirsem; zeki ( aşırı zeki ), güzel , her zaman gülen, içine atan, alçak gönüllü, mert, kıskanç , arkadaş canlısı, sosyal , bakımlı, harbi, samimi , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Öbür konudan ne farki var bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ilgisiz davran. habersiz program yap ondan ayrı. ama abartma ayrıca doğal ve umursamaz ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 kız zekiyse ki öyleymiş dediğine göre.bağlanmak istemesse bağlayamazsın. sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 işte bundan dolayı yardım arıyorum üzerinde düşünce ürettiğimiz kız acayip zeki. ama sonuç ta o da kız ve duygusal. zekasını değil de duygularına hitap ederek onu bağlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Hagii said: tanışma şu bu durumunu geçelim kızla sözlüyüm bu kızı kendime bağlamak istiyorum. kız hakkında kısa bilgiler verirsem; zeki ( aşırı zeki ), güzel , her zaman gülen, içine atan, alçak gönüllü, mert, kıskanç , arkadaş canlısı, sosyal , bakımlı, harbi, samimi , Yakışıklı ve ondan zeki değilsen olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Senin kafan güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 aksine, zekiler duygusal olarak daha zayıftır kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 zeki kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 yakışıklı değilim diyorum ama sende başka bir karizma var diyor kız. uzun boyuma taktı ilkte ve bundan hoşlandı. biraz kilo falan al diyor ondan daha zeki olamam sanırım. ya da zeka konusunda bazı kulvarlarda o bazı kulvarlarda ben olurum sanırım. gerçi o beni bende onu tanıdım. aramızda söz oldu. ama kız asla boyun eğecek bir tip değil. nasıl olsa evlendik diyemem. kızı kendime bağladım burada da sıkıntı yok ama daha da çok bağlamak istiyorum. annem de bu yaştan sonra yemek programlarına bakıyor ve bu annemin yemek bilgisine de bi eksi getirdiğini düşünmüyorum aksine artı kaTIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 tecrübe konuşuyor : zorla güzellik olmaz, hayırlısıysa olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Tecrübe konuşuyosa sen sus fatih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ben konuşuyorum demedim lan. tecrübe konuşuyor dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Aracı oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 O değilde neden aynı konu 2 tane asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ikisini bir yapıldı da ondan diğei başka ufuklara yelken açsın diye yazmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ona kucuk suprizler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bu espiri yapıldıktan 16 gün sonra kendini imha etmişti ve yapılması sakıncalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 güldür eğlendir kızı şaklaban olma ama eğlenceli ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Kötü espri demişken iple bağla diyim dedim sonra dersem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 büyüsü var onun.. 7kedinin şarr diye işediği mezarlık toprağını içetiği çaya katıyorsun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Dartanian said: O değilde neden aynı konu 2 tane asdsad 2 tane kız var cunku sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 abi sahibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 abi tavuk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar