Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Beşiktaş- Galatasaray 21.02.2010 @19.00

balon

Öne çıkan mesajlar

evet fedekarlık yapıp 3 ay sakat kalması lazımdı

ayrıca adam forvet oynuyor.ve atl maçını izleseydin böyle demezdin.it gibi koşturdu ordan oraya topsuz alanda.adam robot değil yani.böyle 1-2 maç dinlenme hakkı var.banko 11 cıkıyor

bir maç için yorumun dogru ama arda genel olarak defansa yardım eden koşan bi adam.

keşfe beşiktaşta da bi arda olsaydıda takımını kurtarsaydı :)
Sosyal ağlarda paylaş

valla son dönemde izlediğim en güzel derbiydi. baya sağlam mücadele vardı. derbi havasında geçmesi için illa birilerinin tekme tokat birbirlerine girmesi gerekiyor heralde. bjk maclarında artık bunlar olmuyor evet ama bundan çok memnun olduğumu söyleyebilirim.

bizim bu seneki cenabetlikten ötürü gol atamıyoruz. fırsatlar geliyor ama her maç aynı şey. olmuyor büyük beceriksizlik var

takımda da zaten klasik sorunlar yaratıcı oyuncular sallamıyorlar maçları. telloya şaşmıyorum artık. demirörenin herkese milyon eurolar saçıp onun parasını düşük bırakmasından ötürü bence ne düzgün çalışıyor ne oynuyor. artık gitme vakti geldi
Sosyal ağlarda paylaş

Cassiline said:

Ben bir yarım saat falan izledim maçı, BJK resmen domine etti ama adamlar gol atmayı beceremiyor.

Kaleye kadar getirip kaptırıyorlar, bizim defans da bam güm vuruyordu gelişine.

sezon başından beri aynı hikaye. ilk kez oturup beşiktaş maçı izleyenler genelde şaşırıyor buna. çünkü beşiktaş topla iyi oynuyor. kesin birşeyler yapıcak gibi gözüküyor ama kasımpaşa'ya diyarbakırspor'a bile atamıyor aynı şekilde. nedendir bilinmez.

aynı konuşmayı bu gece ilk kez bu sezonun beşiktaş maçını izleyen arkadaşım da yaptı. başka takımlar bu kadar oynamıyor ama golleri diziyor. beşiktaşın oyuncuların ayaklar iyi değil bence mustafa denizli de de suç bulamıyorum. düzgün orta ve şut yapmasını öğrenseler...
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ya kendi sahasında olan beşiktaş, deplasmanda olan galatasaray. Forvetsiz oynayan galatasaray. Atletico maçından gelmiş ve atletico maçına gidecek olan galatasaray. Tabii ki sevinen taraf galatasaray olacak. Komik olmayın

Kazanacagımız macı kaybettik acıkcası sevinmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

applevodka nickini tekel votka yapsın bence daha çok yakışır.

Arda için de bu kadar saçma eleştiri görmedim hayatımda. Adam aşırı fedakarlıkla bişeyler yapmaya çalışıyor. Kaç tane santrafor gördünüz o kadar oyunun içinde olan. Adamın oyun içindeki rolü değişti artık eskisi kadar topla buluşamıyor doğal olarak.

Birde 3 veya 4 pozisyonda Beşiktaşın kornerinden dönen topu gelip alıp savunmayı rahatlatışı var ki taktir ettim açıkçası.
Sahadan çıkması da gayet doğruydu normalde olsa öyle kas çekmesiyle çıkmazdı ama perşembe günü bizim için önemli olan bi maç var tabiki kendini koruyacak.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Bütün maç kapanan , 2 top çevirip atak geliştiremeyen , anadolu takımı zihniyetiyle İnönüden 1 puan çıkaran gs yi kutlarız...

ahahaha.sora niye ortamı geriyosun.hani fenerbahçe maçlarını gs maçları gibi oturup seyretmesem ve fenerbahçeyi takip etmesem dicemki adam haklı.

son maçında manisayı yenemeyen takım..inönüde beşiktaştan 3 yiyen takım galatasarayın aldıgı bir puana laf ediyor.

sanırım lider oldugumuz için ve bursa fener maçının çok zor geçeceğinden yaşadıgın strese bağlıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

suBzer0 said:

Bütün maç kapanan , 2 top çevirip atak geliştiremeyen , anadolu takımı zihniyetiyle İnönüden 1 puan çıkaran gs yi kutlarız...

ahahaha.sora niye ortamı geriyosun.hani fenerbahçe maçlarını gs maçları gibi oturup seyretmesem ve fenerbahçeyi takip etmesem dicemki adam haklı.

son maçında manisayı yenemeyen takım..inönüde beşiktaştan 3 yiyen takım galatasarayın aldıgı bir puana laf ediyor.

sanırım lider oldugumuz için ve bursa fener maçının çok zor geçeceğinden yaşadıgın strese bağlıyorum

subzero bjklı değilmiydi yahu??
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

suBzer0 said:

işte bu fenerbahce kompleksidir :D ahahahaahhahha
fail ...
hem niye fenere laf atıyosun ki kendi takımını fenerle karşılaştırıyo adam sürekli
+ fener gs den cok daha iyi top oynuyo üzgünüm.
hadi bi yüzünü yıka
Sosyal ağlarda paylaş

fenerli gibi konusmuş adam :).ayrıca tuttugu takımın önemi yok yine bir ağlama ve saçma yorumla karşı karşıyayız.poopla ve tayfası sayfalardır ağlıyorlar da bne mi fail oluyorum

şu topicteki mesajların yarısı fenerlilerindir.

yenerseniz puan farkı 1 oluyor ki samiyene geliyosunuz no problem.

galatasray inönüden 1 puan alıyor.hem fenerlisi ağlıyor hem beşiktaşlısı.verilmeyen golmuş bilmmeneymiş.

bu takım uefada çatır çatır gidicek ligde de şampiyon olucak kasmayın boşuna yani.yüzümüde yıkadım

mesajımda fenerbahçe kompleksini bi türlü bulamadım ayrıca.her topicimizde ağlamanız kompleks değil yani.transferlerimizle başladınız her maçımızdasınız
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Keita korkusundan Ekrem gibi ikinci sınıf topçularla çıktınız, ileride topu tutabilelim Galatasaray çok saldırmasın diye golü olmayan Nobre ile başladınız.Başkanınız maça gelmedi.Mustafa Denizli'nin maç sonrası basın toplantısında yüzünde güller açıyordu.

Azıcık idrak et.Karambol dışında gol atması olanaksız ve kazanmak zorunda olan bir takımın neden üstüne gidelim bu yorgunlukla? Duvara çarpıp çarpıp geri döndünüz, tıktık bir tane.Kısmet kriterlerine göre geldi golünüz, kutlarım 1 puanınızı.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

2. yarı beşiktaşın gol hariç pozisyonunu göremedim ?

BulletRide cok doğru söylemiş. eldeki kadro ile en akıllıca taktikle oynadık.

Şunuda söyleyim beraberliğe üzüldüm beşiktaşı yenmemiz lazımdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...