Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Bakındım konusu açılmış mı diye ancak göremedim. Açılımı Passive Multiplayer Online Game olan bu oyunda gezdiğiniz sitelere Data Point içeren kartlar, Kutular vb. şeyler bırakabilir; yeni görevler oluşturup insanları internette eğlenceli bir maceraya çıkarabilirsiniz. Zaten oyuna kayıt olduktan sonra neler yapmanız gerektiğini anlarsınız fakat tek bir sorunu var oyunun eski görevlerin bazı linkleri kaybolmuş olduğu için bitirilemiyor. Şu anda paticik'e birşeyler gizlemeye başladım ben. http://thenethernet.com/join/chaud Şurdan üye olupta mozilla add-on'unu kurarsanız banada bir iki datapoint gelmiş olacak. Bu arada oyun 2 mb olmasına rağmen 12. AIAS ödüllerinde Lich King, Warhammer ve Eve Online'ın arasında en iyi MMORPG oyunu dalında aday gösterilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Hatta birisi Paticik'in en iyi konularını içeren (Samuray Panda, All area masters are falan) bir mission yaparsa harika olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 deniyim bakayım işteyken vakit öldürmelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ahaha çok iyiymiş lan patide nası tutmamış bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 abi şöyle söyleyeyim, siteye girip bakmadım ama burdan okuduğum kadarıyla resmen aklım ermedi bu işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ya tutosunda her şeyi açıklıyo zaten. ama eğer bu oyun forumda yayılırsa tam rezalet ortaya çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 abi iyi hoşmuşta daha napacağımı okurken üşendim adeta fdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar