Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Haha ben onun içüün hiç bi kıza takmıyorum kafayı ne kadar uzun olursa olsun zaten uzun olmuyoda uzun olsa bile kafayı takmam bu kadar.. 7 ay bayağı uzun gerçi ondanda ayrılmak kolay değil ama sende ömrünün sonuna kadar aynı kızla yaşayamazsın yani bi düşün daha kaç kız arkın olacak... tek kızda takılıp kalmak kafaya takmak yanlış bence..[signature][hline]Siamonun Resimleri
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Off başım ağrıyor.. Yine iş başı yaptık.. Abi yaş 22 biraz daha farklıydı ilişkimiz eskisine göre.. Birde aniden oldu gibi görünmüş te, son bir kaç haftadır böyle kötü konuşuyordu ve sebebini anlayamıyordum. Kötü bir son oldu. Halen depresif takılıyorum. Kötü bir durum...[signature][hline]Bugün yine hayatımda görmediğim çok şey yaşadım.. garip...
avp Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 geçmişler olsun :([signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Hayır acı gerçekleri yazacağım millet yine bidi bidi edecek... Gerçekleri kabul etmedikçe acı çekmeye müstahaksınız... Birde ATO'nun yaptığı araştırmada 1 yıl içinde boşanmalar %21 oranında artmış. Daha da geriye dönerseniz bu oranın nasıl dramatik bir şekilde yükseldiğini görürüsünüz. Bunu sadece ekonomik sebeplere bağlamak ise abesle iştigaldir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Birde hiç geçmiş filan olmasın, umarım bu gözlerini açmana yarar.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Fedaykin, ilişkimizi bozan herhangi bir parasal neden yoktu.. Geceden kalmanın verdiği ağırlık olacakki sözünü yanlışda anlamış olabilirim.. Ne demek istediğini tam çıkaramadım..[signature][hline]Bugün yine hayatımda görmediğim çok şey yaşadım.. garip...
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Yok ATO bunu paraya bağlıyorda ekonomik krize, ben ise değişen hayata bakış açıları, sadakatsizlik, tutkunun bitmesi ve bencilliğe bağlıyorum. Daha önceki yazılarımda zaten defalarca açıkladım bunu.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: ben aylar önce demişim zaten... Hayatımda kimseye bağlanamıyorum.. Bütün sevgililerim onlara karşı ilgisiz olduğum için terkettiler beni.. İçimden ne aramak geliyo nede sormak.. Beraberken onu çok sevdiğimi anlıyorum. Ama 1 gün bile ayrı kalınca hiç sevmediğimi farkediyorum. Yani hayatımdaki bir boşluğu doldurmuyorlar benim için . Gereksiz kalıolar. Ama ben bağlanmak istiyorum.. Çok defada oldu ahanda bu hayatımın kadını dediğim ama bir türlü uzun sürmedi En uzun ilişkim 6 ay sürdü. Şu anki ilişkim 73. gününde ama biraz önce telefon açtı niye 3 gündür arayıp sormuyosun diye bi ton azar işittim neyse gönlünü aldım ama daha ne kadar gider bilmem. Ve inanın çok seviyorum yanyanayken.. [Bu mesaj nedanko tarafından 26 Temmuz 2004 09:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 gerçekten seviyor isen hayatta en çok koyan şey bu.[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz
Head Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 çok klasik bir son. benimkine yakın diyebilirim.. kadınları boş bırakmaya gelmiyor işte. güvenemezsin imkansız. kusura bakmayın ama bu böyle. bende rahatsız olmaması için ne arkadaşlarıyla görüşmesini yasakladım ne bişey , sonuçta bu "basit" konuşmalar bütün ilişkileri dağıtabiliyor. allah belasını versin alayının bak sinirlendim bende[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Head Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bende 2 senedir ondan ayrıldığımın farkında bile değilim.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 artık gelip geçici hevesleri olmayan 1000de 1 çıkıyor malesef.... Sanırım erkekler bu konuda ciddiyete daha çabuk varıyor eveleneceğiniz zaman mutlaka doğru kişiyi seçin yoksa bundan çok daha kötüsünü yaşarsınız [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Temmuz 2004 12:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Head Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 nedanko balık burcu musun[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Geçmiş olsun kötü bitmiş sonu :([signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
CorteZ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Norton_Antor, 26 Temmuz 2004 03:34 tarihinde demiş ki: said: CorteZ, 26 Temmuz 2004 02:37 tarihinde demiş ki: Yahu sana karsi bisey hissetmiyorum diyen hatuna goz yası dokulurmuymus olm. Zırlamayı kes erkekliği ayaklar altına alıyorsun. Mesajımı sert bulanlar olabilir ama ( ühü üzüldüm yazık vah vah ) yazmıssınız ne yahu bu kızlar hamamımı. Hatun adama s.defol.t! cekiyor siz vah vah diyorsunuz. Hatunmu yok sana olm 2 gun takarsın gerisi boş işte. Sallaaaaaaa. erkeklik nedir? kızların etrafında maço tavırlarla takılmak mı?bence hiç alakası yok....erkekleiği ayaklar altına almak esas birçok maçonun yaptığı şey bence...yani laf sokmak amacıyla söylemiyorum ama bence fazla eski kafalı düşünüyorsun Ya tamamda benim dedigimle macoluk arasında fark yokmu? 7 ay cıkıyorsun ve kız telefonda sana sana karsı bisey hisetmiyorum diyor vede soguk soguk 1 damla uzulmeden belliki baska biri var. İnsan olan adam olan cagirir yuz yuze bak boyle bak soyle ben artık sana karsı birsey hissetmiyorum filan der telefonda sitr cekmez! O zamanda elbette anlayıs gosterir insan. Dedigim odur ki bu macoluk degil insan olmayan birine goz yası dokmemek gerektigi.
Öne çıkan mesajlar