BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 işte böyle bir download hızı çıktı karşıma; hatta 1.54 mbit bile gördüm ama çok kısa süre, yani büyük ihtimalle şu sıralarda olduğu gibi az kullanıldığı saatlerde, limitinizi doldurmuş olsanız bile iyi hızlar elde edebiliyorsunuz, hiç yoktan denemek için az önce 7 mblık son AO patchini indirdim manuel olarak, peşine 18 mblık eve trailer indirdim şimdi de AO'nun 11.0-14.3 patchini indiriyorum (68mb) ve bu hızları elde ettim hız limitini doldurduktan sonra hızın direk 56k ya düşüp düşmediğini merak edenlere duyrulur...[hline]Myles `Kwama` Peak, -drunken- retired martial artiz of rubi-ka 1 clans Demarcus `Soth` Cradddock, -drunken- retired engineer of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 ULyi hep 56K yapıyo dimi? hatta uzatmıym sözü UO nasıl blackim? hızlı mı aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 evet ondan dolayıdır ki UL kısmı sıfır gözüküyor bendeki dl/ul metrede UO veya diğer oyunlar için hiçbir getirisi yok gibi ama yine de AO ve DAOC'taki denemelerimde benim dialup a göre az da olsa lagin düştüğüne şahit oluyorum[hline]Myles `Kwama` Peak, -drunken- retired martial artiz of rubi-ka 1 clans Demarcus `Soth` Cradddock, -drunken- retired engineer of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 hatta peşine de az önce forumda gördüğüm crimsonland isimli oyunu indirdim, DAP ile aldığım görüntü de böyle; tabi DAP falan gibi programlar için proxy ayarı yapmak gerekiyor, eğer bu tip ayar yapılamayan bir uygulama çalıştırıyorsanız [mesela oynadığımız oyunlar gibi] o zaman hiçbir şey indirmeniz veya yararlanmanız mümkün değil[hline]Myles `Kwama` Peak, -drunken- retired martial artiz of rubi-ka 1 clans Demarcus `Soth` Cradddock, -drunken- retired engineer of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 ya millet 100lerde falan. böhü.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 ya size bisi soolim o rezalet bisi bece cunku onun dowload hizi 512k upload hizi 56k gibi bisi.. Mesela onna Counter fln oynayamaasin 56k gibi oynarsin counteri yani karsilikli bisi yaptigin oyunlarda fln uo gibi oyunayamiosn o kdr farkli diil dial-uptan...[hline]Oh,My God,You killed Kenny! You Bastard! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 u nubi? bizde dl 64 up 32 die biliorum. gayet de 40 pingle oynuorum.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 oyunlar açısından rezil olduğunu zaten söyledim yukarıda ama bu 1.54mbit ile download yapmamı değiştirmedi olay da orada ;) neyse bu bir fikir verdi bana, 1 ay sonra iptal ettirip net iletişimin iki yönlü uydu sistemine kesin geçiyorum[hline]Myles `Kwama` Peak, -drunken- retired martial artiz of rubi-ka 1 clans Demarcus `Soth` Cradddock, -drunken- retired engineer of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 1.54mbit? downloadın şöle bi 500kb fln olması gerekmiyomu öle bi hızda?[hline]Sunt pueri pueri, pueri puerilia tractant.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 ben crimsonlandi 6-15 ile çektim (kbps , ultra tv cable) 100 de ne ya adam bile çekersin o hızla :)[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 hmm supermi$ aylik ne kadar bu olay? download hizina bakmaz online oyun oynamak, ping'e bakar, uydu'da kar$idan yollanan datanin sana ula$ma suresi 500ms civarindadir, yarim saniye yani download'da sorun olmaz bu, cunku ilk yollanmaya ba$ladigi anda 500ms beklersiniz, ondan sonra surekli data aki$I olur ama oyunlarda, data yollandigi anda almaniz gerekir ki tam aninda gorun olaylari, o yuzden uydudan oyun oynanmaz zaten ne kadardi ama aylik? :p[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeaceKeeper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 1.54Mbit / 8 = 192KB/s[hline].:The Legend:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 evet aynen öyle normalde 512kbit vaadediyorlar yani 64k ile çekmek gerekiyodu saniyede, ama gelen servis elemanının da söylediği ve benim sonradan da gözlemlediğim 150k/sn lere bile çıkabildiği fiyat 400 mblık paket için ayda 69.000.000+kdv[hline]Myles `Kwama` Peak, -drunken- retired martial artiz of rubi-ka 1 clans Demarcus `Soth` Cradddock, -drunken- retired engineer of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 bu hızla 400 mb 1 saat falan sürer galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 sürekli bu hızda gitmiyor ama ortalaması yine 100knın üzerinde, bu da 400 mb için 1-1.5 saat gibi bir süre demek[hline]Myles `Kwama` Peak, -drunken- retired martial artiz of rubi-ka 1 clans Demarcus `Soth` Cradddock, -drunken- retired engineer of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 Şimdi aklıma şöyle bişey geldi Bu sky runner suırf yaparken 400mb limiti doldurmuyor O zaman yaptığın downloadlarıda sanki surf yapıyormuş gibi gösterebilirsen 400mb hiç bitmez ehhea belki nette vardır böyle bişey araştırmak lazım[hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 Blackrose surf yaptığın zaman limit dolmuyor yazmıştı bi yere[hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 evet surf yaptıktan sonra kontrol ettim sürekli o limiti doldurmuyor, istersen saatlerce surf yap farketmiyor ama mesela DAP gibi programları kullanarak veya direk explorerın save için gelen ekranından indirerek bişeler DL et o ekleniyor[hline]Myles `Kwama` Peak, -drunken- retired martial artiz of rubi-ka 1 clans Demarcus `Soth` Cradddock, -drunken- retired engineer of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 bir de az önce net iletişimin sistemi [ihlasın duyurduğu] ile ilgili görüştüğüm kişi daha önce yasal engellerin olduğunu ama bir süredir bunun üzerinde çalışıldığını ve telekomla ilgili artık bu engellerin kalktığını söyledi yani çift yönlü uydu sistemleri ile ilgili daha önce söyleyegeldiğimiz yasaklar artık yokmuş, öyle yasa masa dinlemeden bodoslamasına bir şey yapmıyorlarmış yani benim tahmin ettiğim gibi [bunu da aynen böyle sordum valla] neyse geçenlerde burada da yazılmıştı fiyatları ama bir de ben sordum, iki tane paket var ikincisi zaten bizden uzak olsun da [2mbit ve aylık 400 dolar] birincisinin kurulum ücreti 2300 dolar olacakmış, 1mbit hız sağlayacak ve aylığı da 150 dolar olacakmış can sıkıcı bir şey de bu birinci seçeneğin limitsiz olmasına rağmen bazı sorunlardan dolayı belki limitli hale getirilebileceği [skyrunner gibi yani], ikinci pakette bu limit kesin olmayacakmış ama hiç de gerek yok zaten ona, 40-50 bilgisayar bağlamak için tavsiye ediyorlar ikincisini birinci pakette de sisteme 5 bilgisayara kadar bağlayabiliyorsunuz, neyse işte sonuçta bunlar bence küçük veya orta ölçekli şirketler için falan uygun şeyler, yoksa ben kalkıp da 2300 dolar verdikten sonra uzaya kendim gider datamı alır gelirim nedir yani ;) bir de dexarın 600 dolar kurulum ücreti biçtiği sistemi araştıracam, hoş yukarda yazdıklarımdan sonra onun da illa ki limitli olacağına eminim ama yine de sormak lazım, anlaşılan bu limit olayı gerçekten de adamları maddi olarak zorlayan bir şey ki böyle karşımıza çıkacak her sistemde...[hline]Myles `Kwama` Peak, -drunken- retired martial artiz of rubi-ka 1 clans Demarcus `Soth` Cradddock, -drunken- retired engineer of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LostKnight Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 Ben birsey soracaktım 400 mb lık limit aylık mı?Dolunca ne oluyor?download yapılamıyormu?cvp verirseniz minnettar kalırım[hline]I am a lonely Knight who lost in time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 Evet aylık. Eğer doldurursan seni bu sınırı geçmiş olanlarla beraber başka bir havuza alıyorlar. Duyduğum kadarıyla şimdilik hızda pek bir değişiklik olmuyormuş. Ayrıca 1Gb seçeneği de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 [hline]Myles `Kwama` Peak, -drunken- retired martial artiz of rubi-ka 1 clans Demarcus `Soth` Cradddock, -drunken- retired engineer of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o )Lord Soth,Lord Theros,Gzar of Atlantic Novgorod Demarcus -The Lag King- spear hero of Sultans of Hibernia of Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 bu uydu deildimi bi ara öle yazmışında 1 aysonra bırakıyom sky ı die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paulie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 *!resmı gorunce gozlerıne inanamaz* [Bu mesaj Paulie tarafından 20 Ekim 2002 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 resmi görünce uydu imalatına bile başlar.. elimde bir tek tencere kapağı var başka şeylerde bulursam yapacam atacam.. benzinde pahalı ama neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar