Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 bu adamların teknik destek telefonunu bilen varmı[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 yok yaw fizban aradım adamları kimse yok ordan arıza kaydediyolarmış benim arızalık bir işim yok cable olan başka insanlara oyun oynamak için bağlanamıyorum bana canlı bir bağlantı lazım[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 4 aydır kredi kartından para çekme karışıklık oldu de bi de internetimi kes 3 gün sıkıntıdan patlamama neden ol bakseennn...[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 lol 4 te değilmiş 7 aymış :)[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 credi cartindan 2 yildir para cekerler bize hizmet verirler 1 gun geciktirdi banka net kesildi 3 hafta acmadilar :)[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar