Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aft mıdır nedir help me

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Ya böyle uçuk desen değil sivilce desen değil. Sol yanağın ağza yakın kısmında açık renkli mercimek kadar birşey var. 3 gündür ölüyorum ağrıdan. Uykudan falan uyanmaya başladım sol tarafına dönünce.

Var mıdır bunun ilacı ?? Yara bandı falan yapıştırmayı düşünüyorum artık dişim sürtünce acıdan zıplıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Cok fena bi olay o ve coook fazla sebebi olabiliyor. Yani romatizmadan kansere kadar bir cok hastaligin habercisi.

Normal spreyler, gargaralar etki etmeyebiliyor.

Gecenlerde benzer birsey icin haftalarca iskence cekip sonunda doktora gittim. Major aft cikti (yarim cm'den buyuk yani) ve bi solusyon yazdi. Gittim Kadikoy Rihtim Eczanesi'nde yaptirdim, gunde 6 defa kullandim ve 2 gun icinde kurtuldum meretten. Baska da cozumu yok sanirim. Anca vucut bas edebilirse kurtuluyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

[b]andorex gargara[/b] kullanmanı öneririm.
aftın tedavisi tam anlamıyla yok zamanla iyileşir
etkeni belli değil ama [b]stres[/b] kaynaklıdır genelde.
çok [b]sıcak[/b] şeylerden ve [b]acı[/b] yemekten [b]kaçın[/b] ve dediğim gargarayı dişlerini fırçaladıktan sonra yap. gargaranın üztüne yarım saat bişey yiyip içme.
Sosyal ağlarda paylaş

cok büyük ihtimalle stress kaynaklı olur aft.
kabaca ülser ama ağızda cıkıyo. sağlıklı beslenme baya yardımcı olur azalmasına eğer durmadan cıkıyosa.

baktariel hastalıklarlada olusabiliyo bazen ama, paticikk kullanıcısı olarak, muhtemel sebebi kola bira fast food, uykusuz geceler bık bık falandır.
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

korkutmak gibi olmasın ama ayda 2 3 kez çıkması otoimmun bir sorunun habercisi olabilir.
o değil de sen bir görünsen doktora fena olmaz.

Ne zaman dislerimi fircalamazsam ( dis doktoruna soylenmez bu ama.. ) ve yanagimi falan isirsam, aha orasi aft.

Eh bir insan hem sakar hem unutkan olunca, ayda 2-3 defa cikiyor kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...