Wispy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Ya böyle uçuk desen değil sivilce desen değil. Sol yanağın ağza yakın kısmında açık renkli mercimek kadar birşey var. 3 gündür ölüyorum ağrıdan. Uykudan falan uyanmaya başladım sol tarafına dönünce. Var mıdır bunun ilacı ?? Yara bandı falan yapıştırmayı düşünüyorum artık dişim sürtünce acıdan zıplıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ağzının içindeyse aft'tır. Oral yolla tedavi edilir. Bir krem var adını bulursam yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Selam, Cok fena bi olay o ve coook fazla sebebi olabiliyor. Yani romatizmadan kansere kadar bir cok hastaligin habercisi. Normal spreyler, gargaralar etki etmeyebiliyor. Gecenlerde benzer birsey icin haftalarca iskence cekip sonunda doktora gittim. Major aft cikti (yarim cm'den buyuk yani) ve bi solusyon yazdi. Gittim Kadikoy Rihtim Eczanesi'nde yaptirdim, gunde 6 defa kullandim ve 2 gun icinde kurtuldum meretten. Baska da cozumu yok sanirim. Anca vucut bas edebilirse kurtuluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 b vitamini miydi öyle bişi vardı, pamuğa döküp hafif üstüne sürerdim. ciddi bişi diil gibiyse kapıver eczaneden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Tyvm Hangi doktorun ilgi alanına giriyor bu ? Ya da eczaneden direk ilaca mı girişsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 gumus nitrat lazim sana eczanelere soruver cok etkilidir ama dikkat et dilini damagini hasat etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Bukabülö gogo. Ama artık yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Wispy said: Tyvm Hangi doktorun ilgi alanına giriyor bu ? Ya da eczaneden direk ilaca mı girişsem Dermatolog diyeceğim ama şüphelerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 aft değil o ağız ıcınde deilse. bende cıkıyo ayda bikac kez, 2 tane 3 tane seklinde. karbonat falan diyoalr ama gerek yok. bekliyceksin cekiceksin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Ağız içi ya yazmayı unutmuşum. Karbonatı deniycem sanırım B vitaminiyle beraber. Herkese teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 aft içn doktora gittim behçetsin abi sen dediler gerçi daha onlarda emin değil kafalarına göre diyorlar bişiler sdf dermatoloji bölumu bakıyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 [b]andorex gargara[/b] kullanmanı öneririm. aftın tedavisi tam anlamıyla yok zamanla iyileşir etkeni belli değil ama [b]stres[/b] kaynaklıdır genelde. çok [b]sıcak[/b] şeylerden ve [b]acı[/b] yemekten [b]kaçın[/b] ve dediğim gargarayı dişlerini fırçaladıktan sonra yap. gargaranın üztüne yarım saat bişey yiyip içme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 kloroben sprey bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 görüşmek üzere fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 tuzlu limon suyu gargara (tu) ayrıca uyarayım feci yakar. yemiyorsa yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 dut şurubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 cok büyük ihtimalle stress kaynaklı olur aft. kabaca ülser ama ağızda cıkıyo. sağlıklı beslenme baya yardımcı olur azalmasına eğer durmadan cıkıyosa. baktariel hastalıklarlada olusabiliyo bazen ama, paticikk kullanıcısı olarak, muhtemel sebebi kola bira fast food, uykusuz geceler bık bık falandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Kulak,burun,bogaza goruneceksin. Bir de buyuklugune gore ihmal etme doktora git illaki diyorum israrla. 3 tipi var zaten. Minor, major ve bir de agzin her yaninda zilyon tane ufak nokta olani ki hic birinizin basina gelmez umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Yav ne doktoru canim abartma sen de. Her seyde doktora gozukursek yandik. Ayda 2-3 defa cikar bende, hatta klasik ciktigi yerler falan var. 1-2 gunde gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 korkutmak gibi olmasın ama ayda 2 3 kez çıkması otoimmun bir sorunun habercisi olabilir. o değil de sen bir görünsen doktora fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 sharky said: Yav ne doktoru canim abartma sen de. Her seyde doktora gozukursek yandik. Ayda 2-3 defa cikar bende, hatta klasik ciktigi yerler falan var. 1-2 gunde gecer. Doktor da benimle ayni fikirse Emre Bey =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Bende de çıkıyo düzenli aralıklarla bişey. Tükrük bezi mi iltihaplanıyomuş sinir stresten böyle beyaz kabarcıklar cıkıyor ağzımda ve geçmiyor etrafını kesip alıyolar. 3 ayda 1 felan çıkıyo it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 teramicin mi ne bi krem vardı iyi geliyordu o. edt terramycin mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 moriQ said: tuzlu limon suyu gargara (tu) ayrıca uyarayım feci yakar. yemiyorsa yapma. (tu) 2 kez yaptıgında aft fln kalmıyo hiç bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 copry said: korkutmak gibi olmasın ama ayda 2 3 kez çıkması otoimmun bir sorunun habercisi olabilir. o değil de sen bir görünsen doktora fena olmaz. Ne zaman dislerimi fircalamazsam ( dis doktoruna soylenmez bu ama.. ) ve yanagimi falan isirsam, aha orasi aft. Eh bir insan hem sakar hem unutkan olunca, ayda 2-3 defa cikiyor kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar