Draven Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Evet baya salakca bir durum ama sanirim 8 sene once dinlediim bir instrumentel bir sarki var aklimda ve bulamiyorum ne oldugunu. Malmsteen'e cok benziyor ama onun sarkilarinada baktim bulamadim. Soz olmadigi icin bulmasi zor o yuzden hatirladigim kisimlari gitarla calip upload ettim, kayit berbat oldu gecenin bu saatinde yaptiim icin o yuzden affedin. bu baslangici, aynen boyle basliyo, sonra davullarla ritm gitar giriyo falan melodi biraz deisiyo: Baslangic buda boyle 2 dakka sonra bridge gibi bir bolum: Bridge gibimsi kisim Yardimci olabilirseniz cok guzel olur arkadaslar, deliricem yakinda bakin bu kadar olaylarada girdim yani bulmak icin :) neydi bu sarki, kimdendir, ismi nedir?
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 prince of persia soundtrackten sanırım ? :P çözemedim ben + beğenmedim.boşver sen bunu hehe. sana sepultura'dan kaiowas verelim ? :D[signature][hline]rakip aranıyor
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 abi sarki super, ben duzgun calamadim
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Intro tanıdık.[signature][hline]Mortalite, volens et potens.
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Walla birisi bulursa varya super olur, hadi paticik
Schifo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bide baska foruma yaz kurtadam a mesela.[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır. Aşık kelle
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Hatırlamıyorum ama güzelmiş şarkı. Ne olduğunu bulursan yaz buraya da indirelim.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell.
Öne çıkan mesajlar