xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 boşver wisslet bence daha fazla hissettirme adamcağıza. konumuza bakalım. :) geçmiş olsun ankaralılar bi kaç hafta önce bi fay hattı çıkartılmıştı gerçi demek ki rota da gidiyor.kıbrıs muğla hattından iç taraf ve karadenize doğru yüklenme gösteriyordu tema ama galiba bana kadar gelecek. inşallah denk gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 melih fayans çakıyodur heykel traşlıyodur ondan sallanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 heykel traşlıyodur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 köpek misiniz abi 4.1 i nasıl hissediyorsunuz ben o büyük depremi bile hissetmedm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 gece sallandı aa deprem dedim geri yattım ankarada düzgün bi evdeyseniz birşey olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 O kadar düşük şiddetli sarsıntıyı nasıl hissediyorsunuz, çok özeniyorum size :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ben uyuyodum olduğunda zorla uyandırıldım gerçi hadi çıkalım evden diye sdfdsf ama istifimi bozmadım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Annem ve kardeşim uyandırdı kalk deprem oluyor diye. Bi baktım kolonun altına geçmişler bana bakıyolar. Bende kalktım kolonun altına yanlarına geçtim 2 saniye. Sonra napıyorum lan ben diyip geri yattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 nasıl hissettiniz depremi yaa, babam dedi dün akşam deprem oldu yok dedim ne alaka, gerçekten olmuş :) 23 senelik Ankaralı olarak soruyorum Akyurt neresinde ki ankaranın? Bizim buralara gelmedi sarsıntısı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 4.1 abi benim amfi daha çok sallıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 oldu şimdi iyi sarstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar