titanguard Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Donanımı pek takip edemiyorum bu çift çekirdekliler cıktıgından beri.Bir hayli koptum, grafik kartı olsun ram rom bunlardan baya uzaklaştım. Bu bahar veya onumuzdeki sonbahar laptop almayı dusunuyorum.İyi bi laptop istiyorum beni şöyle 3 yıl idare edicek saglam bi laptop.O yuzden fiyat aralıgı 2.000-3.500 tl lik laptor arıyorum.En onemli özelligi kucuk olması benim için,en fazla 14" lik arıyorum ama tercihim 12"-13" lik laptoplar.12" lik olcagını zannetmiyorum ama bir ihtimal.Netbook degil notebook o yuzden optik surucu şart benim için. Kısacası kucuk ve saglam bir laptop hakkında sizden bu bilgiler dogrultusunda bilgi almak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abi 12-13'' lik 123123 liralık laptopu napıcan o kadar para vermişken en azından 15'' al bende 15.6 var gayet rahat taşıması etmesi pil ömrü filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Kucuk ve pratik istiyorum.yoksa laptop var 15"lik.Hep yanımda tasıyacagım icin zorluk cıkarmasın.kimine gore 16"liki bile tasımak kolay gelebilir ama en azından 13" lik tercihim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 13" lik bi laptopa neden o kadar butce ayırdıgını merak ettim? tasarım desen yapılmaz, oyun desen oynanmaz, film desen izlenmez. bi akademisyen falan olacaksın, ya da surekli ona buna sunum yapan bi calısan, ya da ne bileyim hergun evden ise, isten okula gibi yanında tasıman gerekecek ancak o zaman 13" bi isine yarar. 15" iyidir, tasıması da kolaydır. 17" zor gelir dersen kabul ama 15" den asagısı sarmaz be. ille de param bok 13" alıcam dersen git macbook al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bilgisayar muh. okuyorum ayrıca kursada gidiyorum.butun yaptıklarımı onda tutmak istiyorum.yazılımlar olsun,sunumlar olsun,belgeler notlar.Oyun oynamıcam zaten o laptopla bussines tarzı birşey istiyorum.Söyle masterı ve uninin son yıllarının hakkını verecek sekilde istiyorum.Hem filmde izlenir.neden izlenmesinki o kadar iyi bir pc alınca.ekran boyutunun kucuk istememin tek nedeni pratiklik.bende 15" lik hp var.haftanın 3 gunu tasımak cok yoruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 tamam iste eger dosya tutmak islerini halletmek icin istiyosan 2000 lira vermen gereksiz diyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 O yuzden bilgi almak istiyorum işte.yazılımda yapcam bunda.benim laptop 2.5 senelik 2 ayrı yazılım dili çalısırken run-time yapınca ara sıra aksaklık oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 alacagim tek netbook budur valla hatta alicam yakinda http://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_Booklet_3G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 10" ne ya, pipimden kucuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=955486&title=samsung-netbook-12-saat-pil-omru-ile-sasirtiyor şu iyi. netbook ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 o kadar para vermeye raziysan 13.3 macbook pro gogogog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar