Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Notebook hakkında yardım

titanguard

Öne çıkan mesajlar

Donanımı pek takip edemiyorum bu çift çekirdekliler cıktıgından beri.Bir hayli koptum, grafik kartı olsun ram rom bunlardan baya uzaklaştım.

Bu bahar veya onumuzdeki sonbahar laptop almayı dusunuyorum.İyi bi laptop istiyorum beni şöyle 3 yıl idare edicek saglam bi laptop.O yuzden fiyat aralıgı 2.000-3.500 tl lik laptor arıyorum.En onemli özelligi kucuk olması benim için,en fazla 14" lik arıyorum ama tercihim 12"-13" lik laptoplar.12" lik olcagını zannetmiyorum ama bir ihtimal.Netbook degil notebook o yuzden optik surucu şart benim için.

Kısacası kucuk ve saglam bir laptop hakkında sizden bu bilgiler dogrultusunda bilgi almak istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

13" lik bi laptopa neden o kadar butce ayırdıgını merak ettim? tasarım desen yapılmaz, oyun desen oynanmaz, film desen izlenmez. bi akademisyen falan olacaksın, ya da surekli ona buna sunum yapan bi calısan, ya da ne bileyim hergun evden ise, isten okula gibi yanında tasıman gerekecek ancak o zaman 13" bi isine yarar. 15" iyidir, tasıması da kolaydır. 17" zor gelir dersen kabul ama 15" den asagısı sarmaz be. ille de param bok 13" alıcam dersen git macbook al.
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayar muh. okuyorum ayrıca kursada gidiyorum.butun yaptıklarımı onda tutmak istiyorum.yazılımlar olsun,sunumlar olsun,belgeler notlar.Oyun oynamıcam zaten o laptopla bussines tarzı birşey istiyorum.Söyle masterı ve uninin son yıllarının hakkını verecek sekilde istiyorum.Hem filmde izlenir.neden izlenmesinki o kadar iyi bir pc alınca.ekran boyutunun kucuk istememin tek nedeni pratiklik.bende 15" lik hp var.haftanın 3 gunu tasımak cok yoruyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...