pnoise Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 macbook kullaniyorum vlc ile izledigim filmlere turkce alt yazi koyunca türkçe karakterler çıkmıyor üzeri işaretli y falan çıkıyor nerden düzeltebilirim artık zor geliyor okumak eskiden katlanıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 sağ tık, >>bişiler bişiler>> font seç, türkçe bi font seç tabii cıks. vlc başbelası bişiymiş.. tools>pref>subs&osd>default encoding turkish iso 8859-9 ve fontu'da segoe-ui olarak seçtim.. oldu.. ama yine de vlc den vazgeçmek daha bi iyi sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 utf8 olarak sec fontu, sorun kalmamasi lazim. eve gidince bakar soylerim kendi ayarlarimi, bende cikiyordu en son turkce karakterler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 problem çözüldü mü bilmiyorum ama ingilizce win7 kuranlarda oluyor bu sorun, çözümü için: denetim masası -> bölge ve dil yönetimsel tabı unicode olmayan programların dili -> sistem yerel ayarlarını değiştir diyip türkçe (türkiye) seçin. notepad ile herhangi bir dosyayı açtığınızda da türkçe karakterlerde sorun oluyor ANSI formatı nedeniyle, bunu yaparak önüne geçebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 dasaaa said: up konuyu acan disindakinin uplamasi iimis :) bunun disinda ben herzaman wordpad ile acip replace yapiyorum. 3 tane var zaten I yumusak G bide $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 reyou dediğim şeyi yaparsan gerek kalmıyor işte hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 "dediğimi yapın oluyore o yöntem" uplaması idi o. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 evet ya ben de mac os x üzerinde dediğin sorunu yaşadım. sorun file encoding'dendir diye çok tırmaladım. sonra baktım italik yerler var altyazıda ve problemsiz, font sorunu olduğunu anladım. denildiği gibi unicode font ile sorun çözülüyor. ancak vlc'nin şöyle bir problemi var, bold vb. gibi bazı yerlerde kafasına göre font seçiyor ve onlarda bozuk çıkıyor. bunu çözemedim. ben de movist kullanıyorum şimdi, memnunum. hatta altyazıyı videonun oynadığı yerin altına da alabiliyorum. vlc'de var mıydı emin değilim ama?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar