Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Evet 0/0 taptaze ellenmemiş TL hesabımı fazla sömürülmemiş yeni sayılacak bir Zamunda ile takaslamak istiyorum, uploadla uğraşamadığımdan. Meraklılarına duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 upload yapmakmi gerekiodu zamundada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Yok gerekmiyor ama çok sömürülmüş, çok kişiyle paylaşılmış eski bir hesap olsun istemediğimden öyle yazdım. Yani aldıktan 3-5 gün sonra ban yemek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Bende hem zamunda hem tl var,tl varken niye zamunda istediğinizi anlayamadım.Acaba zamundanın bilmediğim özellıgımı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 TL'de upload yapmak gerek, Zamunda da ise mecbur değil. TL'ye fake yapacam zaten Zamunda bulamazsam, ama TL banlanır da gider diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 TL'ye fake upload yapılmıyor artık.bayaa bi önüne geçtiler o muhabbetin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 zamunda tl'ye basar abi ne kasıcam upload falan ratiom 0.065 falan ama banlanma durumu falan yok hiç seviyorum zamundayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 birşey sorucam ya forumda torrentleech hesabı satmak yasak mı? yasak değilse satayım ya benim hesap yatıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 benim topakımda tezgah açma la, yürü git arka sokakta sat alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 zamundada eger ratio cok düşükse <0.010 gibi catır catır banlıyorlar valla. fazla kullanmadıgım d:470gb u:300gb lik accountum var,zamunda acc yi ortak kullanmayı kabul edersen, tl hesabına talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Valla ben tl de çatır çatır fake yapıyorum,invert ile gerektiğinde ratiomu 0.95 ler seviyesınde tutuyorum.^3 yıldır herhangi bir sorun cıkmadı.ratioyu 1 ın ustune cıkarmazsanız kımse olayı çakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar