Kaede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ne yazıkki doğru ahah kahve istemeye gelen komşunun suratına kapı kapatırken durdurulunca "pardon ben sizi dilenci sanmıştım" demişliğimde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Caponca özür dileseydin komşudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Offffff ben sizi dilenci sanmıştım ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abı anlamıyorum ben bu aramı zaten, keltoş ketoş etrafı hatun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 kılda keramet olsa ajdar oynardı aşkı memnu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 üni 1 de senden uzun saçım vardı gökçen ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 populerliğin temelleirini o zaman attım diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 topsakal da mı üni 1 den kalma salih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 msn'de böyle biri eklemişti selam verdi tanısıyomuyuz falan dedim direk artistlik yaptım sonra o tanışabiliriz falan diyince gider yaptım, kız arkadasımmıs. tabi sonra bütün koz bana geçti süründürdüm bana nasıl güvenmezsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 öle çok resim var falan diye inanmayın. bizim bi arkadaş birine feci uyuz oluyodu. açtı bi face hesabı ve çocuğu resmen ağına düşürdü. sonra bi gün girdim o face hesabına yemin ediyorum o kız yaşıyo dışarda bi yerde. mayyak girmiş testler çözmüş, farmville oynamış, resimleri süper düzenlemiş, insanlarla muhabbet falan. dikkat yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Dissosiyatif Kimlik Bozukluğu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 500 kız arkadaş eklettiriyorum 100 lira isteyenler pö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar