BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 abi bu spiker ne kötü ya reazlet ötesi ve brazil şampiyon ! ben brezilyayı destekliorm filan ne bunlar ya allahm uyuz oldm gece gce[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 adam "breasill sampiyon" dedi[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 brezilya sampiyon ewt kaptan alex ve kupayı alex ın elinde görmek bir fenerli olarak gurur verici olacak[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: BiTcH_oFBaT, 26 Temmuz 2004 01:12 tarihinde demiş ki: abi bu spiker ne kötü ya reazlet ötesi ve brazil şampiyon ! ben brezilyayı destekliorm filan ne bunlar ya allahm uyuz oldm gece gce ya adam zaten anlatışıyla falan ercan taner özentisi harbi kıl bi herif[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 abi öle böle deil ama ercan taner ii gene taraflı spiker olrmu ya nası 1 mallıktr bu of ben çıldrrm böle durumlarda[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ya alex sekiodu bide sakatlanmasın lig baslıcak :D[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Arjantinin kazanmasını istiyordum zaten oyun stillerini ve tiplerini türklere çok benzetiyorum. Zaten topçularının hepsi bodur bizim gibi fakir bir ülke zaten. Brezilya ise adriano ve bir iki adam dışında topçu yok bunun dışında takım oyunu ve organizasyon hiç yok. Arjantin sonuna kadar haketti bence brezilyayı özellikle 2inci devre ezdiler. Brezilya da bala g.te şampiyon oldu. Spikerler ise facia söz söylemeye gerek yok yaptığı basketbol esprilerini başkalarına yapmalarını tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bu spiker bi ara show radiodaydı herif fenerbahçe maçlarını anlatırken Arrriiiieeellll orrrrtega faln derdi hatta bi de wayşingtın falan diyodu iyice uzatrak yane boş herifin teki aslında[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 emre tilev ya benim adamım onun üstüne tanımıyom.ama televizyonda anlatamıyo show radyoda fener maçlarında dinleyin siz bide onu ehehe. gs-fb 6-0 lık maçta ne coşturduydu be orteeegaaaaaaaaaa ehuehe. sonra braavo rüştü falan diyodu bi maçta fb li severim keratayı.[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 maç kaçkaç bitti?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 4-2 yendi penaltılarla brezilya[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar