BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Defans formasyonu önemli, Servet istediği kadar küssün ama ben Emre Güngör-Neill ikilisini çok beğendim kademe hataları yok, ama Neill'i sağ beke hatta önliberoya yazanlar var. İçime doğan skor 2-2, Emre Çolak'ın golü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 emre çolak açılsın biraz hakkaten, eleniceksek de adama tecrübe olsun bu maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Adam tecrübe kazancak diye feda etmeyelim turu hehe, ama şu an Dos Santos'a güvendiğimden fazla güveniyorum elemana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Anadolu yakasındaki galatasaraylı arkadaşlar toplanıp biyerde izleyelim maçı diye bir teklif atayım ortaya bakayım şöyle çıkarsa 3-5 kişi eğlenceli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 şu turu geçersek gerisi gelir cidden keweel ve baroşun dönüşüyle. benim pek umudum yok turdan santfor eksikliğinden dolayı ama atletico madrid de o kadar dengesiz bir takım ki galip bile dönebiliriz ispanyadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Sonuç ne olursa olsun turu geçicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Achtel said: Anadolu yakasındaki galatasaraylı arkadaşlar toplanıp biyerde izleyelim maçı diye bir teklif atayım ortaya bakayım şöyle çıkarsa 3-5 kişi eğlenceli olabilir. hasta olmasam ben gelirdim, ama sabah hastaneye gidicem zaten, akşama halim kalmaz=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Geçmiş olsun nedir olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ortakulak iltihabı ile başladı, grip ile devam etti bronşit ve sinüzit başlangıcının ardından alerjik astım ile devam ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 wtf? senin doktorlarında bi problem var sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ya medikoda pratisyen hekim antibiyotiğe boğdu beni en sonunda isyan ettim sevk aldım işte hastaneye gidicem neymiş ne değilmiş adam akıllı öğreniyim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Ya çok alakasız da ABİ SONG ASHGDGASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 cavanagh said: Achtel said: Anadolu yakasındaki galatasaraylı arkadaşlar toplanıp biyerde izleyelim maçı diye bir teklif atayım ortaya bakayım şöyle çıkarsa 3-5 kişi eğlenceli olabilir. hasta olmasam ben gelirdim, ama sabah hastaneye gidicem zaten, akşama halim kalmaz=/ toplansak mı? @cavanagh: çok geçmiş olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 saolasın=) lan bi kurtulamadım hastalıktan, 4 hafta oldu pf=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 abi mikroplar adama resmen raid düzenlemiş herip wipelattıkça tekrar deniyorlar farklı setuplarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Darqainu said: *Sag ayakla girer topike* Hadi hayirlisi... bismil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 emre çolak seçildi miki uefa listesine ? ben seçili değil oynayamaz diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 21 yaş altı seçilmesede oynatılabiliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 atletico dan 2-3 farklı rahat bi galibiyet bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 6 atar yollarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 7 yeriz 5 yeriz 6 yemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 güzel maç olur. keita forvetse gerçekten galatasaray çok fena gg. tahminim 2 farklı atletico galibiyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 balon said: cavanagh said: Achtel said: Anadolu yakasındaki galatasaraylı arkadaşlar toplanıp biyerde izleyelim maçı diye bir teklif atayım ortaya bakayım şöyle çıkarsa 3-5 kişi eğlenceli olabilir. hasta olmasam ben gelirdim, ama sabah hastaneye gidicem zaten, akşama halim kalmaz=/ toplansak mı? @cavanagh: çok geçmiş olsun . 2 kişi olduk bile yok mu arttıran? Nerde bu millet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 izliceğiniz yeri söyleyin belki gelebilirim. ama öncesinde fener maçınıda verir orası sakin olmak lazım. yada kalabalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar