Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Avrupa Ligi] Atletico Madrid : Galatasaray @ 22:05 / 18.02.2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Defans formasyonu önemli, Servet istediği kadar küssün ama ben Emre Güngör-Neill ikilisini çok beğendim kademe hataları yok, ama Neill'i sağ beke hatta önliberoya yazanlar var.

İçime doğan skor 2-2, Emre Çolak'ın golü var.
Mesaj tarihi:
Anadolu yakasındaki galatasaraylı arkadaşlar toplanıp biyerde izleyelim maçı diye bir teklif atayım ortaya bakayım şöyle çıkarsa 3-5 kişi eğlenceli olabilir.
Mesaj tarihi:
şu turu geçersek gerisi gelir cidden keweel ve baroşun dönüşüyle. benim pek umudum yok turdan santfor eksikliğinden dolayı ama atletico madrid de o kadar dengesiz bir takım ki galip bile dönebiliriz ispanyadan.
Mesaj tarihi:
Achtel said:

Anadolu yakasındaki galatasaraylı arkadaşlar toplanıp biyerde izleyelim maçı diye bir teklif atayım ortaya bakayım şöyle çıkarsa 3-5 kişi eğlenceli olabilir.

hasta olmasam ben gelirdim, ama sabah hastaneye gidicem zaten, akşama halim kalmaz=/
Mesaj tarihi:
cavanagh said:

Achtel said:

hasta olmasam ben gelirdim, ama sabah hastaneye gidicem zaten, akşama halim kalmaz=/

toplansak mı?

@cavanagh: çok geçmiş olsun .
Mesaj tarihi:
balon said:

cavanagh said:

Achtel said:

toplansak mı?

@cavanagh: çok geçmiş olsun .

2 kişi olduk bile yok mu arttıran? Nerde bu millet =)
  • Yeni Oluştur...