Keqem Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ya arkadaslar ben daha onceki forumları okudum dialoglar hakkında inscriptions dialogu elimde var ve ben bunu dedgnz gibi blank scrollun altına on=@dclick dialog d_skill_inscription return 1 yaptım fakat scrola tıklayınca hiç bir menu açılmıo bunu nasıl cozucem[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 simdi acilmamasinin bir kac sebebi olabilir 1- dialog d_skill_inscription satırı sende farklı olabilir yani sen blank scrollun altına bu şekilde yazarsın ama sendeki dialog atıyorum d_inscription olabilir bunu kontrol et. 2- scriptin uzantısını değiştirmeyi unutmuş olabilirsin uzantın .txt olabilir bunları bi kontrol et.[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ya hayır hersey tamam hersey dogru fakat işlem yok deli olucam arkaslar bu arada elinde guzel dialogları olan varsa verebilirmi acaba gonderebilirmi ?? eger boyle bir imkanları varsa gondersinler şimdiden tesekkur !![signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Sphere'yi kapat yeniden aç sorun düzelir. Eğer dediğin gibi her$ey tamam ise![signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 src.dialog d_skill_inscription olrk dene[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar