Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Arkadaş evinde admin şifresini unutmuş ve guest hesabından girebiliyor ancak DNS falan değiştiremediğinden Youtube'a giremiyor ve admin hesabındaki belgelerede ulaşamıyor. Güvenli moddaki hesabada şifre konulmuş olduğundan oradan giripte şifre değişimide yapamıyoruz. Kullandığı işletim sistemi ise XP şimdi bu guest hesabından herhangi bir şekilde asıl kullanıcıya girebilmemiz ya da en azından belgelere ulaşabilmemiz mümkün müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Selam, XP izin vermese bile buyuk ihtimalle Ubuntu Live CD ile ulasabilirsin. Yine ayni sekilde unuttugum XP sifremi Ubuntu Live CD ve bir yazilim ile kirabilmistim hizli sekilde. Ne oldugunu hatirlamiyorum ama google'da aratirsan zilyon tane dokuman cikar bu sifre kurtarma muhabbeti ile ilgili olaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 http://internetbusinessdaily.net/how-to-hack-a-window-xp-admins-password/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Çalışan bir yönteme benziyor aslında ancak mkdir temphack komutunu kullandığımda erişim engellendi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 hiren boot cd indir onun içinde windows admin şifresini resetleyen bir program vardı ismini hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 islemleri yapmadan once sudo -s komutu ile root hakki al, ondan sonra tekrar bi dene. muhtemelen olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Abi Linux için değil miydi o komut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 eheh pardon ben fena karistirmisim. nasil okuduysam artik. neyse yine de guest hesabiyla yapamaman normal. indir bi ubuntu live cd, rahat et =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 hatırladım programın ismini Active Password Changer, daha önce kullandım gayet güzel resetliyor şifreleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Denedim az önce ancak programı admin yetkisi olmadan kuramıyorum malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Guest hesabi icinden birsey yapmaya ugrasmakla bosuna heder ediyosun kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bilgisayarınıza küçük sürprizler yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 http://www.hirensbootcd.net/ buradan hiren boot cd yi indir bilgisayarı cd den başlatıp oradan çalıştır programı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar