kithnoss Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Selam arkadaşlar , Bu telefonda navigasyon işini bir türlü çözemedim ya . Integrated GPS (Dahili GPS) denilen zamazingo sayesinde , internet ya da gsm bağlantısnı kullanmadan , pozisyonu almam , veya navigasyon hizmeti almam mümkün değil mi ? N95 lerde navigasyon kullanan arkadaşlar sorunsuz kullanıyor mu ? OVI Map 3.0 yüklü sanırım , bir de Map Loader dan Türkiye haritasını indirdim.
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Kullanailmen lazım ama ilk baglantı zaman alabilir eger gprs baglansın istemiyorsan. N95i ilk aldıgım gunden beri sorunsuz kullandım navigasyonda.
kithnoss Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Alla Alla , 1.5 yıldır bi türlü kullanamadım ben de , uğraşmadım da :) Go Online Now ? diye soruyor başta , yes de desek no da desek bişey olmuyor gerçi ? Uydu simgesinin yanında sadece bir bar dolup gidiyor , dakikalarda bekledim birşey olmuyor
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 açık alanda epey bekle ya da kontöre kıy
Öne çıkan mesajlar