kithnoss Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Selam arkadaşlar , Bu telefonda navigasyon işini bir türlü çözemedim ya . Integrated GPS (Dahili GPS) denilen zamazingo sayesinde , internet ya da gsm bağlantısnı kullanmadan , pozisyonu almam , veya navigasyon hizmeti almam mümkün değil mi ? N95 lerde navigasyon kullanan arkadaşlar sorunsuz kullanıyor mu ? OVI Map 3.0 yüklü sanırım , bir de Map Loader dan Türkiye haritasını indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Kullanailmen lazım ama ilk baglantı zaman alabilir eger gprs baglansın istemiyorsan. N95i ilk aldıgım gunden beri sorunsuz kullandım navigasyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Alla Alla , 1.5 yıldır bi türlü kullanamadım ben de , uğraşmadım da :) Go Online Now ? diye soruyor başta , yes de desek no da desek bişey olmuyor gerçi ? Uydu simgesinin yanında sadece bir bar dolup gidiyor , dakikalarda bekledim birşey olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bende çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 açık alanda epey bekle ya da kontöre kıy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar