Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 oha açılmış bölümü ya hehe ben de biraz bekleyeylim falan die post atmıştım
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 tam ona cevap yaziyordum ben de, buradan yazayim heh gec yorum oldu seninki biraz mortis =P tek topicte 3K mesaj, bayagi da aktif, heveslisi de var acalim dedik ama hayalet bolume donerse atariz yine mmorpg genele, bos bolum tutmanin anlami yok hakikaten o bakimdan, hadi bakalim hevesli patiler goreve; senlensin biraz burasi
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 neyse evet gençler var baya bilgili yazsınlar bugun yarına bütün guideları narsor iş başına!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Admin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Bol ekran goruntulu ve aciklayici bilgilendirme konulari istiyoruz.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 hepsine ayrı ayrı topic açıp stickylemeyin de bölümün ilk sayfası full sticky olmasın oyundan SS ler topiği açın da başlayın oyundan SS koymaya işteyim yoksa ben başlardım.
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 DynamicK said: Bol ekran goruntulu ve aciklayici bilgilendirme konulari istiyoruz.
Öne çıkan mesajlar