Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 shapsal bugunluk kurtardın.hadi bfc2 oynuodun falan ama kaçış yok :).fenerbahçeyi istiyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ahah ya jacaboyla bitürlü denk getiremedik. o mesaj attı ben yoktum, ben mesaj attım o yoktu sonra yine ben yoktum falan. kusura kalmayasın abi beklediysen benim yüzümden. red sen de msj attığında bfde çılgın atıyoduk ondan cevap yazamadım :D ama kazımla kelepçeli partiler yaptırıcam sana inşallah :D edit: lan patide niye kimse ":D" koymuyo, güldükçe kendimi rezil hissediyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 dün aksamdan beri baglantım yoktu, guncellerim bi ara sonucları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 güncelleme ya 11 tane gol yemiş gozukmek ıstemıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 daha çok 11 ekleriz o tabloya cnm üzülme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 red hadi gir psn'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bende gelıyorum kaçılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 gs maçından sonra gelebilirim ancak :) dün tam ps yi açtım net gitti ztn ttnet sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ya bu seferde bağlantım stabil ama maç a gırınce 2 dk da maçtan atıyor başlıycam haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Bolton 0 - 4 Beşiktaş Beşiktaş 3 - 2 Bolton ikinci maçın sonunda kaleci ile karşı karşıya kalma durumu oldu dedim gitti 3 puan :D allahtan rüştü bi işe yaradı :D ilk iki golde kova misali baktı yerden yavaş şutlara :D hehe ilk maç holosko şov yaptı 4 golü de o attı sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 beşiktaşı kimse yenemiyomu arkadaş nedir bu ahaha 12 gibi gs maçından sora yapalım online olursanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 supremeallah said: west ham 2-1 udinese udinese 11-1 westham not:11 evet 2 kere 1 e basmadim.abi bu cok enteresan skorları girerken tekrar koptum. bir de ilk macta jacabo yenmis lol, sonra sinirlenip yeminimi bozdum agalar demis di natale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 10 gibi online olan varsa beklerim btw. sonucları da kotnrol ederseniz sık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abi gs maçı var 10 da :) 12 de gelirim net berbat bide işalalh düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 jacabo said: ya bu seferde bağlantım stabil ama maç a gırınce 2 dk da maçtan atıyor başlıycam haaa jacob bakındım şu programı buldum netstumbler. bu program ile çevredeki wireless networkler hangi kanalları kullanıyor bakıp senin için en uygun olanını seçebilirsin. büyük ihtimal ile zilyon tane wireless çıkar apartmanda falan yaşıyorsan ama sinyali yüksek olan 2-3 tane olur maksimum onların kanallarına göre ayarla yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 cok saol program ıcınde imac kullanıyorum windows da kurulu ama ordan aında wireless adaptorunu tanımıyor off mac ıcın program bakıyım ben edit : buldum mac ıcın olanını herkes 11 kullanıyormus bu ne ya :d 13 e ayarlamıstım onu kullananda 2 kısı daha var hemen degıstırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 hee işte bahsetmiştim 11 kullanıyosa herkes 9 10 11 12 13 kullanılıyor demek sen salla 1 yada 6 falan yap heralde düzelecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ıhhh duzelmedı zaten baglantım gıtmıyor bu sefer maçtan dusuyorum sadece bi gugıllıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ya yeni bi update geldi 1.03 diye. lanet birşey sanırım ondan kaynaklanıyor bu düşmeler. çok şikayet var. görücez bakalım. kimse bilmiyor ne patchi olduğunu. xbox360 a gelmemiş. ps3 te var. ea bile bilmiyor neyin nesi olduğunu. bahsettiğin problem ile karşılaşmış birileri. düşüyoruz fln demişler. belki wireless ile ilgili değildir problem artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 eskiden bi çözüm bulmustum yine ona donuyorum bı kontrol edıyım duzelcek mı acep =) yine olmadı satıyorum ps yı var mı alan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Napoli galibiyetle tanıştı ! Napoli 6 - 1 Bolton Bolton 2 - 0 Napoli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yarın gidip 10 15 metrelik ehternet yaptırcam yine olmazsa beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abi kabloyla gir dedik sana :) 12 de gelicem bekleyin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 aynı sorun bende de var jacabo.. seninki kadar sık olmasa da ben de çok kopuyorum.. şu topicte yazılan çözümleri deniycem haftasonu eve gidince bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bunuda dene şimdi işime yaramadı ama eskiden çözmüştü problemimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar