Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4. Fifa 2010 Paticik Champions Cup @PS3

fizban

Öne çıkan mesajlar

ahah ya jacaboyla bitürlü denk getiremedik. o mesaj attı ben yoktum, ben mesaj attım o yoktu sonra yine ben yoktum falan. kusura kalmayasın abi beklediysen benim yüzümden.

red sen de msj attığında bfde çılgın atıyoduk ondan cevap yazamadım :D ama kazımla kelepçeli partiler yaptırıcam sana inşallah :D

edit: lan patide niye kimse ":D" koymuyo, güldükçe kendimi rezil hissediyorum asdf
Sosyal ağlarda paylaş

jacabo said:

ya bu seferde bağlantım stabil ama maç a gırınce 2 dk da maçtan atıyor başlıycam haaa

jacob bakındım şu programı buldum netstumbler.
bu program ile çevredeki wireless networkler hangi kanalları kullanıyor bakıp senin için en uygun olanını seçebilirsin. büyük ihtimal ile zilyon tane wireless çıkar apartmanda falan yaşıyorsan ama sinyali yüksek olan 2-3 tane olur maksimum onların kanallarına göre ayarla yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

cok saol program ıcınde

imac kullanıyorum windows da kurulu ama ordan aında wireless adaptorunu tanımıyor off
mac ıcın program bakıyım ben

edit : buldum mac ıcın olanını herkes 11 kullanıyormus bu ne ya :d
13 e ayarlamıstım onu kullananda 2 kısı daha var
hemen degıstırıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ya yeni bi update geldi 1.03 diye. lanet birşey sanırım ondan kaynaklanıyor bu düşmeler. çok şikayet var. görücez bakalım. kimse bilmiyor ne patchi olduğunu. xbox360 a gelmemiş. ps3 te var. ea bile bilmiyor neyin nesi olduğunu. bahsettiğin problem ile karşılaşmış birileri. düşüyoruz fln demişler. belki wireless ile ilgili değildir problem artık :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...