daylan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Dartanian said: Bence git garsonu bul ona ver para.Ondan kesmişlerse durum eşitlenir kesmemişlerse yardım etmiş olursun asd (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 çınar olcakdı o herald Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 capul said: Öğrenci olmadığı halde otobüste öğrenci basmanın büyük çaplısı bu.. ihaleye fesat karıştırmanın da %3,4 ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 aslında olayı 'işletmeler zaten bizi kazıklıyor hazır fırsatı varken taksın hesabı' mantığına bağlamak yanlış. neticede o hesap ne kimseyi işinden edicek nede mekan sahibini zengin edicek. olay hesabı takmaya gönlün elverecek mi?! veriyorsa rahvan a müsade et kır atına binsin köy köy dolaşsın. reddiye hatta için rahatsa dipnot olarak şunu belirteyim o tip restorantların kestikleri adisyonların anca 1/40 ı resmidir. deli gibi vergi kaçırıyor adamlar. ama olay bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 capul said: Öğrenci olmadığı halde otobüste öğrenci basmanın büyük çaplısı bu.. yalan söylüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 kimse kusura bakmasın da bana bugüne kadar takılan hesaplardan, içmediğim içkiler için ödediğim paralardan,bir bardak viskiye verdiğim 35-45 tl'lerden, kuvere 34 tl yazılmasından (bu daha yeni) sonra vicdan konusunda çok problem yaşayacağımı zannetmiyorum bu konuda.Ha o mekanın suçu mudur ? değildir.Ama fistanın dediği gibi garsondan kesme gibi bi durum olmaz hele ki üst segment bir restoransa o yüzden ben olsam gidip vermem piyangodan yemek çıkmış diye düşünürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ya hey allam o zaman bi bardak viskiyi 45tl görüyosan menude, almicaksın. paran varsa sorun etmıyosan bi bardak viskiye 45tl vermeyi o zaman alıcaksın. 3 katını verip doyasıya evınde kitap okurken iç o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 iyi de sana ne ? belki veriyorum ama acıyorum verdiğim paraya ? insanlık üst kurulu var da oraya hesap mı veriyoruz nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hayır sadece komik oluyo böyle yetemediğiniz yerlere gidip sonra ağlanmanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yarım litre suya 2 tl diyenler var hala beğenmiyorsan içme demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Bella said: hayır sadece komik oluyo böyle yetemediğiniz yerlere gidip sonra ağlanmanız. en son takip ettiğim kadarıyla fakir sendin noldu piyango mu çıktı? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 benim yetemediğim biryer yok, sen içini ferah tut.Ama alkole verdiğim paraya acıyorum bu kadar.Yemek yemek vs. problem değil.Keyif benim keyfim, canım istiyor içiyorum ama ne güzel lan maliyeti 30 tl olan bir şişe içkiye 400 tl para verdik oh oh eve alırken de böyle alalım çok güzel oluyo dememi beklemesin kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ben geçen 5ytl verdim 50ytl para üstü aldım sesimi çıkarmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ağlak o lacaksak menü fiyatlarına değil zorla alına n kuvere kızalım edelim.. en azından ben öyel yapıyorum.. ulan servisden memnun kalsam %10 bırakıyorum oraysa.. ama geç gelen yemeğin, kurumuş ekmeğin karşılığı olarak benden %20 istemesinler ya.. lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 abi kuvere 34 tl diyorum sana, daha ne olsun yani.Pide tereyağ penir yani, allah var yukarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Fistan said: Bella said: hayır sadece komik oluyo böyle yetemediğiniz yerlere gidip sonra ağlanmanız. en son takip ettiğim kadarıyla fakir sendin noldu piyango mu çıktı? sdfsdf hesap kayıtlarımı mı inceledin ? "sdfsdf" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 incelencek kaydını bulamamışlar ondan fakir tespiti koymustum sDGSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Sırf tabak,çanak,peçete için kuver parası alanlar var, onlar daha fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 fistan be ben ne durumdayım? fakir miyim zengin miyim? zengizndem bu nasıl zenginlik fakirsem bu nasıl fakrilik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Ya şu fakir zengin geyiklerini hiç sevmiyorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 fakirsin diye mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 İVİT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Fistan said: incelencek kaydını bulamamışlar ondan fakir tespiti koymustum sDGSD SDFSDF ilahi. stalkerlk yapmana gerek yok sorarsan söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sana hemen bir zengin bulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar