reddiye Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sevgililer gününde işte pazar gece konak kordonda gayet güzel bir balık restoranına gittik sevgiliyle baktım çorba .................. 20 tl ile başlıyor menü en iyisi hiç bakmamak dedim. sipariş şöyle: 2 balık çorba 2 çeşit balıklı fln acaip mezeler 70cc kırmızı şarap 2 porsiyon kalamar tava tabi kafalar da güzel artık yemek sonuna, hesap istedim. 110 tl yazıyordu. koydum kartı araya yolladım. sonra şifre gireceğim aparatla adam geldi, girdim şifreyi ve fişle kartımı alıp çıktık. sonra fişe bi baktım adam şöyle bir rakam çekmiş: 7.92 tl o an için hayatımın başarısı fln dedim; en azından geceyi 'bana girenler' kısmı olmadan atlatacaktım. öyle de oldu bugüne kadar bugün finans bank aramış beni ve ulaşamamış. sonra pederi aramış fln işte rest. sahibinin telefonunu vermişler, bir yanlışlık olmuş, arar mısınız diye... ulan çamura mı yatsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bi dhaa gitmeyeceksen yat ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 AHAHA çamur+hayatın boyunca bir daha oraya gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yadağğğ vicdanlı bir tüketici olup kalanın ödemeye gidersin :P ha benzer durumda onlar fazla çekse aryıp "fazla çekmişiz sizden" derler mi? orası ayrı mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 balık yanında beyaz şarap için kırmızı degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bir daha gitmeyi bırak başka şehirde yaşıyorum zaten. bir de 7.92 nasıl bir kafayla girilir ya 7.92 ye ne satılır ki orada 79.20 ye de birşey satılmaz tabi 792 de oha gibi sırf bu merak için arayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 barbu said: balık yanında beyaz şarap için kırmızı degil. şu klişeleri bırakın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ııııh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 - gariban garsondan kesebilirler - sonra o garsonun ilk okul 3 e giden kızına alınması gereken ders kitabı alınamayabilir - kıza alınamayan önemli matematik kitabı alınamzsa kız kümeler altyapısını alamayabilir - daha sonra bankacı olan kız senin bireysel müşteri temsilcin olabilir. - kız, hesabında bulunan paraları A tipi likit fon yerine C tipi likit fona yatırabilir - bir gecede kazanabileceğin bir kaç yüz lirayı kazanamayabilir - böylelikle 100 küsür lira zarar etmiş olursun en iyisi erkenden git üstünü öde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Balığın yanında rakı için şarap değil. Yuh fail üstüne fail sdlfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mekoff Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Pradadan canta aldik bayaa girdi 900fln iyi kurtarmissin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 klişe ile alakası yok ki. isteyen istediğini içer. orasına kimsenin bişi deme hakkı yok zaten. ama beyaz şarap daha çok yakışır balıkla. ve ayrıca rakı bence de daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bence öde gidip. garsondan falan keserler belki.yazık yani. ödeyemeyeceksen gitmeseydin oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ödeyemiyiceksen olayı yok adam zaten ödüyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Evet, ödemezsen çalmış olursun hem. Gerçi biliyorum onlar da 2-3 tllik şeyi 20 tl diye önüne koyuyolar ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ödeyemeyeceksen derken onu göze almışsındır giderken. mekanın nası bi fiyatlandırmasının olduğu az çok belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hesaba sevinmenden gecenin sonunda seks olmadığı sonucunu çıkardım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ahaha fede (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 barbu said: balık yanında beyaz şarap için kırmızı degil. abi likör içip içip rom içiyorum sana bi de denizci romu ne güzelmiş ya şeker gibi diyan adamdan mı öğrencez ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yat çirkefe ya tam tersi olsa aramazlar büyük ihtimal. 7.92ye bu devirde dolapdereyi bile vermiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sus abv sus. dil eksikliği ceekiyoruz bir de yanlış bilgi gelince napcaz lan abvblizzard said: barbu said: balık yanında beyaz şarap için kırmızı degil. abi likör içip içip rom içiyorum sana bi de denizci romu ne güzelmiş ya şeker gibi diyan adamdan mı öğrencez ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 oturup hamsiyle şarap içersen komik olurda somon yanında rakı gitmez mesela net beyaz şarap. ama çipurayla rakı dünyanın en güzel şeyi. bide yanında haydari olursa zehirlenene kadar kalkılmaz o sofradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 paspatur said: - gariban garsondan kesebilirler - sonra o garsonun ilk okul 3 e giden kızına alınması gereken ders kitabı alınamayabilir - kıza alınamayan önemli matematik kitabı alınamzsa kız kümeler altyapısını alamayabilir - daha sonra bankacı olan kız senin bireysel müşteri temsilcin olabilir. - kız, hesabında bulunan paraları A tipi likit fon yerine C tipi likit fona yatırabilir - bir gecede kazanabileceğin bir kaç yüz lirayı kazanamayabilir - böylelikle 100 küsür lira zarar etmiş olursun en iyisi erkenden git üstünü öde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Vingthor said: oturup hamsiyle şarap içersen komik olurda somon yanında rakı gitmez mesela net beyaz şarap. ama çipurayla rakı dünyanın en güzel şeyi. bide yanında haydari olursa zehirlenene kadar kalkılmaz o sofradan abi somon diince de tek yiyebildiğim sushi gelio aklıma. nigiri sake ftw gerisi yalan :| (evet çok cool um ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar