cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 spikerler kim biri ilker yasin, diğeri kim? etonun oyunu türkiye ligine örnek olmalıymış fln bişiler diyo=p
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Bi de bunlar maç sunmasın abi.Hiç bi arkadaşı demiyo mu bunlara siz bu işi beceremiyonuz sunmayın emekli ol falan filan diye.
tellos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 cavanagh said: spikerler kim biri ilker yasin, diğeri kim? etonun oyunu türkiye ligine örnek olmalıymış fln bişiler diyo=p hikmet karaman abi sanırım yorumcu
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ilker yasin spiker, hikmet karaman da yorumcu olucaksa bütün maçları dsmart versin lütfen!!!
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 BU ADAM DEFANS ABI BIDE GOLUN GUZELLIGINE GEL
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Olm inter'in hakkı ama ben harbi barcalıyım galiba gol diye sevinebiliyosam jakgbsan o değilde ofsayt var galiba ayrıca çok güzel döndü vurdu asdsad
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 OOOOF. Barcelona bu turu da geçerse geçen sene çelsiyi elediği gibi cidden çook üzülücem yani. Lanet olsun ya
raw power Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Yazık oldu Barça'ya.Umarım Münih şampiyon olur. edit: Derken gol oldu. :D Ama 2'yi atabileceğini düşünmüyorum Barça'nın.
tellos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 süper gol be ya son 7 8 dk nasıl olcak şimdi of of
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 "raw power" said: Yazık oldu Barça'ya.Umarım Münih şampiyon olur. edit: Derken gol oldu. :D Ama 2'yi atabileceğini düşünmüyorum Barça'nın. Barça'ya mı yazık oldu? 2 maçta da Inter savunması yargıladı. Bence bariz Inter hak etti, hele ki şu maçta o stadda Barcelona2ya karşı çok erken 10 kişi kalıp bu kadar muazzam savunma yapmak..
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 nileppezdel said: OOOOF. Barcelona bu turu da geçerse geçen sene çelsiyi elediği gibi cidden çook üzülücem yani. Lanet olsun ya artik muhalif olmayi birak, bir konuda da insanlarin geneli gibi dusun aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 nileppezdel said: "raw power" said: Yazık oldu Barça'ya.Umarım Münih şampiyon olur. edit: Derken gol oldu. :D Ama 2'yi atabileceğini düşünmüyorum Barça'nın. Barça'ya mı yazık oldu? 2 maçta da Inter savunması yargıladı. Bence bariz Inter hak etti, hele ki şu maçta o stadda Barcelona2ya karşı çok erken 10 kişi kalıp bu kadar muazzam savunma yapmak.. pardon da ilk maci kac bin saat otobus yolclugundan sonra yapmak, hakemle yenilmek falan. BIRAK YA.
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Zegna said: BU ADAM DEFANS ABI BIDE GOLUN GUZELLIGINE GEL adam barçanın gelecekti kaptanı olacak büyük ihtimalle süper bir adam ya
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 E tamam da bu maçta da yargıladı Inter savunması. Muhalif olmakla alakası yok Inter izlediğim en iyi savunma oyunlarındna birini yonadı hem de 10 kişiyle. Ben muhalif değilim de bazı arkadaşlar ciddi fanboi
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 sen de ne koyu madridliymişsin be nil
Öne çıkan mesajlar