DoruK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 abi lyon önce kendi dandik liginde adam olsun. herifler şampiyonlar ligi diye diye seneye şampiyonlar ligine gidemicek nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 hatta montpellier çakacak lyona zor doğrulur ondan sonra biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 fransa ligindeki kalite patlamasına dikkat etmediysen sorun vardır ve lyon bu sene ligden çok (5 senedirmi şampiyonlardı?) şampiyonlar ligine önem verdi. dediğin gibi şampiyonlar ligini kaçıracaklar gibi ama final oynamaları bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 7 senedir şampiyonlardı geçen yıla dek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 abi yok resmen bikaç tane sivasspor türedi fransa liginde. bordeaux ve marseille tamam da montpellier, auxerre falan ligi lyonun üstünde bitirecek, şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 buraların en büyüğü o bir başka barselona barselona çok yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 o kadarda abartmayın lyon 3. sırada şu anda fransa liginde ilk 2 direk 3.de ön eleme oynuyo. auxerrein daha öncedende fransa ligi şampiyonluğu var. eric cantonanın yanılmıyosam ilk takımıydı tam hatırlamıyorum. köklü bi klüp. ki fransa liginde Lille gibi güzel takımlarda var. türkiyede sivas sporun çıktığı gibi çıktı denilmeyecek takımlar sonuçta. sivas ile kıyaslanamaz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 lille fransanın sivasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Fransa ligi ve efsane dedin mi orada ST. ETIENNE var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 DoruK said: abi yok resmen bikaç tane sivasspor türedi fransa liginde. bordeaux ve marseille tamam da montpellier, auxerre falan ligi lyonun üstünde bitirecek, şaka gibi. lyon dedigin takım 2002 ye kadar ligue 1 de şampiyonlugu yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 abi lyon tarihi bakımından fransanın en iyi klübü falan da değil zaten. sadece 7 şampiyonluğu var adamların , ama fransa liginde son 15 yılın takımıdır o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 abi bırak allaşkına kadrolarına bak bi de ligdeki yerine bak şu iki takımın. şahsen galatasarayda falan oynamasını isticeğim bi tane adam yok. yani senin dediğin olay yarın öbür gün nottingham forest bi iki milf alıp premier lige çıkıp şansa bala ilk 5e oynasa köklü kulüp abi iyi kulüp demek gibi. fransa liginde gelişme olduğu malum ama öyle abartılı bi olayı yok, lyon topallıyor son 2-3 senedir sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Diamor said: Fransa ligi ve efsane dedin mi orada ST. ETIENNE var st. etiyen önce bi götünü kurtarsın potadan askdhgasd şerefsizler az yatırmadılar başlarda beni. 10 kişi kalmış bolugnayı yenemediydi evinde itoluitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 biraz futbol izleyip biraz fransa ligini zileyip biraz lyonu izleyip orda sadece bastos ve lopezin tek başına maç kazandırdığını görmenizi isterdimde neyse tartışamıycam. sonuçta gslilerin "dediğim dedik çaldığım düdük" (hatta gs dünyanın en iyi takımı demelerini bile gördüğüm için) inatlarını biliyorum. roben ve riberyi durdururlarsa maçta münihi yargılar bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 gs dünyanın en iyi takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 gs dünyanın en iyi takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Fistan said: DoruK said: abi yok resmen bikaç tane sivasspor türedi fransa liginde. bordeaux ve marseille tamam da montpellier, auxerre falan ligi lyonun üstünde bitirecek, şaka gibi. lyon dedigin takım 2002 ye kadar ligue 1 de şampiyonlugu yok...geçmişe göre konuşacaksak o zaman nottingham forest premier lige çıksın liverpoolun üstünde bitirsin ligi ve hiç bişey demeyelim yani? lyon son 10-15 yıldır tartışmasız fransa liginin en kaliteli takımı, hala da kadro kalitesi olarak en iyisi ama iki senedir kalitesini yansıtamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 DoruK said: şahsen galatasarayda falan oynamasını isticeğim bi tane adam yok. gomis, govou, cris, lisandro lopez ve micel bastos sms attı bana gs da oynamak için aglıyolarmış senin mesajı görünce karamsarlıga kapılmışlar şu an hepsi ağlıyor begendin mi yaptıgını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Lyon'un kadrosu da gayet iyi. Robben ve Ribery hariç de bir şey yok gerçekten Münih'te. Onlar durursa Lyon eler diyenlere katılıyorum tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 kermit said: Diamor said: Fransa ligi ve efsane dedin mi orada ST. ETIENNE var st. etiyen önce bi götünü kurtarsın potadan askdhgasd şerefsizler az yatırmadılar başlarda beni. 10 kişi kalmış bolugnayı yenemediydi evinde itoluitler. olm maziden bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 o değil de bu govuo kaç yaşında lan ? adam kendimi bildim bileli top oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 nileppezdel said: Lyon'un kadrosu da gayet iyi. Robben ve Ribery hariç de bir şey yok gerçekten Münih'te. Onlar durursa Lyon eler diyenlere katılıyorum tamamen lan ne iş ? kendindemisin mualefet olcaktın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 sen bilincini yitirdiğin anda bırakıcakmış futbolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 naraso said: o değil de bu govuo kaç yaşında lan ? adam kendimi bildim bileli top oynuyo. 30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 kermit said: nileppezdel said: Lyon'un kadrosu da gayet iyi. Robben ve Ribery hariç de bir şey yok gerçekten Münih'te. Onlar durursa Lyon eler diyenlere katılıyorum tamamen lan ne iş ? kendindemisin mualefet olcaktın bana Futbol şakaya gelmez, ciddi iştir. Gereksiz muhalefet olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar