Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 2010

Mille

Öne çıkan mesajlar

blazkowicz said:

Puyol da atıldı oh oh gg Barca. (tarihin en overrated takımı)

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

blazkowicz said:

Puyol da atıldı oh oh gg Barca. (tarihin en overrated takımı)

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
ya sen nasıl görüyorsun ama ben cidden bıktım futbolla ilgili ilgisiz her kişinin çıkıp barca fanboyluğu yapmasında.

'abi uzaylı gibi oynuyolar'
'bunlar insansa biz neyiz?'
'messi marstan gelmiş. babası merkürlü annesi jüpiter.'
'karımla sevişirken barca izlerken aldığım zevki alamıyom!'

tarzı yorumlar cidden iğrendiyor beni.
yoksa barca gayet süper bir takım ama bir arsenal bir manu da gayet iyi.

messi'yi ilah yapanlar rooney'i niye görmez, wenger'in takımını nasıl konuşmaz. :p
Sosyal ağlarda paylaş

@blackowikzovizk

sen barçaya overrated diyerek (alınabilecek bütün kupaları almış takıma) zaten futbolla zerre alakan olmadığını kanıtladın. barça favori takımlarım arasında yer alan bi takımda değil, ama adamların oynadığı futbolu görmeyen yok. benim tuttuğum takımın gs&liverpool olduğunu da az çok bilir lol. bilip bilmeden atıp tutmak komik oluyor.

barçaya overrated diyen adama ciddi mesaj yazdık ya, neyse
Sosyal ağlarda paylaş

biraz kafan olsa anlarsın demek istediğimi
karşında barcelona var
dünyanın şişirdiği aşmış yıldızları olan bi kadro
arsenale bakalım tamam hepsi süper oyuncu ama barcelonanıkiler kadar şişirikmi ? hayır
kök söktürdülermi ? dibine kadar.
barcelonanın ben 11 kişi defans yaptığı nadir bi maçı izledim. yeterlidri benim için bu nedenler.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

karşında barcelona var
arsenale bakalım tamam hepsi süper oyuncu ama barcelonanıkiler kadar şişirikmi ? hayır
barcelonanın ben 11 kişi defans yaptığı nadir bi maçı izledim. yeterlidri benim için bu nedenler.
hah kermit demek istediğimi daha net anlatmış. tüm derdim budur. :p
Sosyal ağlarda paylaş

maç ortadaydı ama 2. golden sonra barcelona baya yoruldu ve oyunun kontrolünü kaybetti, sol kanat diye bişey yoktu walcott direk süpürdü ve öküz gibi defans yapmak zorunda kaldı barcelona, eh takım defansa müsait olmadığı için yediler 2 tane, valla nou capmtaki maç belli olmaz hiç fabregas felan yok ama barcelonadanda defansın en önemli isimleri yok, oyunun kontrolünü yine kaybederse barça, turu alır arsenal
Sosyal ağlarda paylaş

blazkowicz said:

kermit said:

karşında barcelona var
hah kermit demek istediğimi daha net anlatmış. tüm derdim budur. :p

İspanyol ve dünya medyası şişiriyosa adamların ne suçu var ki?

2 yarıya da ezici bi üstünlükle başladılar.Barcelona'dakiler de insan zaafları var.Konsantrasyon kaybı yaşıyolar maçta öndelerse.Bu maçtada yaşadılar o sırada gol geldi.Gol gelince paniklediler penaltı falan filan 2 oldu.Maxwell harbi kötüydü. sağ kanatta walcott girdikten sonra sol beksiz oynadı resmen barcelona.
Sosyal ağlarda paylaş

maxwell iyiydi
walcot girince kötü oldu
çünki wengerin aklında arşavin vardı.
nasriden umutluydu hiç bi bok yapamadı nasri resmen.
geleceğin zidanı deniliyoduda geleceğin sabrisi bile olamaz. şu maçta sabri oynasa ondan daha iyi oynardı (tamam abarttım burda).
nasri arşavin fabregas başlayacaktıki arşavin sakatlanınca ebue girdi. oda çoğu topu öldürdü.arşavin sakatlanmasa yine aynı sahneleri görürdük walcot yerine arşavin. sonra aklına geldi walcottu almak.
nasri yerine walcotla başlasa şu skor daha farklı olurdu.ve şanssızdı arsenal
ilk yarıda 2 adam değişikliği ve fabregası gibi bi oyuncunun dk 85den sonra tamda maça ağırlıklarını koydukları dakikalarda sakatlanması tatsızdı. eğer sakatlık olmasa gayette 3. gölüde atarlardı.
maçın hakkı mücadele açısından arsenalin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...