Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 2010

Mille

Öne çıkan mesajlar

Star Tv son anda yayinlamama karari almis bu maci.Ariyosunuz sikayet etmek icin "yonetim kurulu karari" filan diyorlar.Peki yayin hakkini kime vermisler?D-Smarta.
Uef'nin karari geregide(maclarin sifresiz kanalda yayinlanmasi)D-Smart'in ucretsiz bir kanalinda yayinlanacak mac!D-smart'in kutusu filan parali degil ya hani aylik ucret odemiyosunuz ya d-smart'a ondan parasiz iste!
Gecenlerdede ayni sacmalik olmustu digiturkle catismisti bu sefer.

Sikayet etmek icin:
http://www.uefa.com/community/feedback/index.html ve [email protected]

Ne kadar dikkate alirlar bilmiyorumda, bi hareket sonucta.

Ornek Metin

Uefa had made an decision about broadcasting on TV. I know that at least one match in a week has to be shown on public channels. But in Turkey D-Smart has chosen not to do that. They say that D-Smart is open-public nut you have to pay for satellite receiver and monthly subscription then you'll be able to watch soccer matches.

Please consider my complain.
Thanks a lot.

Sosyal ağlarda paylaş

ingilizce örnek metni kim yazdı bilmiyorum ama çok hatası var, ayrıca star herhangi bir maçı verirse, kuralı bozmuş olmıcak, kablo tv içinde para ödeniyor, dsmart içinde, tabiki aynı şey değil özellikle fiyat olarak ama publicten kasıt şifreli olmaması.
Sosyal ağlarda paylaş

chagy said:

ingilizce örnek metni kim yazdı bilmiyorum ama çok hatası var, ayrıca star herhangi bir maçı verirse, kuralı bozmuş olmıcak, kablo tv içinde para ödeniyor, dsmart içinde, tabiki aynı şey değil özellikle fiyat olarak ama publicten kasıt şifreli olmaması.

aynı şey değil bununla. decoder a ihtiyacın varsa bir kanalı yayınlamak için o şifreli sayılıyor bildiğim kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

chagy said:

bu dedigini ben de düşündüm de şöyle birşey var. atıyorum atv denilen kanal her platformda var. veya atıyorum kanal 1. spormax'mış eurofutbol'muş bunlar platformlara özgü kanallar. harbiden şark kurnazlığı olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

anlamıyorum ki arkadaş salaklıkta sınır tanımıyor adamlar. sırf 2 decoder satıcaklar diye ki kim alır merak ediyorum şu hareketlerden sonra. hem reklam gelirinden oluyorsun star tvdeki hem de kendi d-smart markanın 3 kuruşluk kalmış marka değerini eksilere indiriyorsun. şu dakikadan sonra türkiye dahil tüm iyi liglerin yayın hakkını alsalar o dekoderi aldıramazlar bana. allah belanızı versin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...