Mille Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Star Tv son anda yayinlamama karari almis bu maci.Ariyosunuz sikayet etmek icin "yonetim kurulu karari" filan diyorlar.Peki yayin hakkini kime vermisler?D-Smarta. Uef'nin karari geregide(maclarin sifresiz kanalda yayinlanmasi)D-Smart'in ucretsiz bir kanalinda yayinlanacak mac!D-smart'in kutusu filan parali degil ya hani aylik ucret odemiyosunuz ya d-smart'a ondan parasiz iste! Gecenlerdede ayni sacmalik olmustu digiturkle catismisti bu sefer. Sikayet etmek icin: http://www.uefa.com/community/feedback/index.html ve [email protected] Ne kadar dikkate alirlar bilmiyorumda, bi hareket sonucta. Ornek Metin Uefa had made an decision about broadcasting on TV. I know that at least one match in a week has to be shown on public channels. But in Turkey D-Smart has chosen not to do that. They say that D-Smart is open-public nut you have to pay for satellite receiver and monthly subscription then you'll be able to watch soccer matches. Please consider my complain. Thanks a lot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 adi adamlar arkadaşlar,basit ve ucuzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 umarım ciddiye alırlar. türk uyanıklığını konuşturmuşlar gibi geldi bana... :D "şifresiz yayınlıyoruz hocam ama sadece dsmartınız varsa" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ingilizce örnek metni kim yazdı bilmiyorum ama çok hatası var, ayrıca star herhangi bir maçı verirse, kuralı bozmuş olmıcak, kablo tv içinde para ödeniyor, dsmart içinde, tabiki aynı şey değil özellikle fiyat olarak ama publicten kasıt şifreli olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bos oturcagima ben de sikayet ettim adileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ben yazdimda open-public zaten sifresiz herkese acik manasina geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 chagy said: ingilizce örnek metni kim yazdı bilmiyorum ama çok hatası var, ayrıca star herhangi bir maçı verirse, kuralı bozmuş olmıcak, kablo tv içinde para ödeniyor, dsmart içinde, tabiki aynı şey değil özellikle fiyat olarak ama publicten kasıt şifreli olmaması. aynı şey değil bununla. decoder a ihtiyacın varsa bir kanalı yayınlamak için o şifreli sayılıyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bide hangi yabancı kanallar veriyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Azeri kanali veriyor heralde ama emin degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 it herifler ya. digiturkte izleyebileceğimiz bi kanal veriyormu bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 chagy said: ingilizce örnek metni kim yazdı bilmiyorum ama çok hatası var, ayrıca star herhangi bir maçı verirse, kuralı bozmuş olmıcak, kablo tv içinde para ödeniyor, dsmart içinde, tabiki aynı şey değil özellikle fiyat olarak ama publicten kasıt şifreli olmaması. bu dedigini ben de düşündüm de şöyle birşey var. atıyorum atv denilen kanal her platformda var. veya atıyorum kanal 1. spormax'mış eurofutbol'muş bunlar platformlara özgü kanallar. harbiden şark kurnazlığı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yokmu sımdı bu macı seyretmenın bır yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bende star da niye mac yok diye gelmistim, vay dosaidoaisdpa lar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 kırk yılda bır mac ızleyım dedım adam akıllı.sansıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ben star uyduya şifre giriyor diye mail atmıştım sallamadılar hiç maden açık yayın politikası neden şifreliyon kanalını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 site filan yok mu ya netten izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 1-1 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 adtv mi ahdtv mi neydi bi site vardi ya justinin yerine hatirlayan yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ulan ronaldinho da çılgın atıyomuş, izleyemiyoruz dsmart salaklığı yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 freedocast var benım bıldıgım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 freedocast`te de goremedim pek maci izleyebilecek garip garip seyler var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 anlamıyorum ki arkadaş salaklıkta sınır tanımıyor adamlar. sırf 2 decoder satıcaklar diye ki kim alır merak ediyorum şu hareketlerden sonra. hem reklam gelirinden oluyorsun star tvdeki hem de kendi d-smart markanın 3 kuruşluk kalmış marka değerini eksilere indiriyorsun. şu dakikadan sonra türkiye dahil tüm iyi liglerin yayın hakkını alsalar o dekoderi aldıramazlar bana. allah belanızı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 gitti fıstık gibi maç .. seyredemedik .. freecast'ten yarım saat seyrettim o arada da gol olmadı arkadaş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 lan milan cota iyi mücadele etti bu adamlar cok sanssız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 dEaThMooN said: gitti fıstık gibi maç .. seyredemedik .. freecast'ten yarım saat seyrettim o arada da gol olmadı arkadaş :( Çok sıkıcı maçtı zaten abi. Değmezdi yani izlediğine. Gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar