Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sanane ya ne kardeşi lan bu he üzülsün üzülmekte güzel bi duygu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Nesi güzel be. 1,5 senedir antidepresan kullanıyorum yemişim üzülmenin güzelliğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 @nip meriçlik mevzusu değil , eğer onlar barışırsa ortada sen kalıcaksın.bosu bosuna mevzular doner sonra hep aynı sey olur dikkat.kızdan da kanka olsa bile gizliden bir taraf bir tarafı arzular hayatın gercekleri number 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 nileppezdel said: Nesi güzel be. 1,5 senedir antidepresan kullanıyorum yemişim üzülmenin güzelliğini bence üzülmekte, ağlamakta güzel bir duygu. gülmek, mutlu olmak gibi. yaşamak lazım arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Yok arzu falan aramızda. Kanka olsa olurdu da kankalıktan çoktan geçtik artık. Ha arada kalırım ben üzerse yüzüne karşı da derim akıllı ol üzme bu kızı diye. Ailemden artık o benim için. Nasıl küçük kuzenimin sevgilisi üzse gidip ağzına edersem, bunda da aynı şey olur. Ha dayak yerim gerçi o ayrı =D @fistan: Abi haklısın da üzülmek uzayınca suyu çıkıyo. Tadında kalması lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 nileppezdel said: Nesi güzel be. 1,5 senedir antidepresan kullanıyorum yemişim üzülmenin güzelliğini bırak hayata karış rahat et. o ilaçlar beni hep geriye itti. bir kere anti depresan kullanıyorum abi hastayım ben psikolojisi yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 fistan sen de nerden baksan dengesizsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Buyse said: nileppezdel said: Nesi güzel be. 1,5 senedir antidepresan kullanıyorum yemişim üzülmenin güzelliğini bırak hayata karış rahat et. o ilaçlar beni hep geriye itti. bir kere anti depresan kullanıyorum abi hastayım ben psikolojisi yeter Sıkıntı üzüntü bazen iyidir gerçeğe yaklaşıldığının göstergesidir çoğu zaman. Ama modern piskoloji tamamen bu farkındalıktan uzaklaştırma üzerine kurulu. Gidersin yüz kasları gerilmiş gülümseyen bir adam. Sana yeni umutlar verir kalan ömrünüde onların peşinde çürüt diye. Sonrada ilaç yazar beynin uyuşsun sen bu korkularınla yüzleşme diye. Güzel tezgah, her ilaç bittiğinde üzüldüğünde adam daha çok zengin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ahahaha abi cok kotu bir durum acık ve net konusayım meriç besleyen kızdan hayır gelmez gercek ama acı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 abi kızların egosu için süper birşey ama. finon var insandan düşünsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 benim eski kız arkımın 5 tane meriçi vardı ya katil olcaktım ya kafayı sıyırcaktım sinirden gastrit olup kurtardım paçayı bulasma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bence meric karikatüründen sonra paranoyak bünyeler fink atmaya basladi etrafta. kiza yaklasan her erkege meric gözüyle bakmayin gencolar, sakin. klasik erkek tribi bu tabi de gercekten bi yazma durumu söz konusuysa sizin hatun melis olup dössek ceksin yiyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ohhhh meriçleri çok sevıyorum resmen pohpohluyorlar :D moralin bozuk oldugunda ozellikle mesela kuaföre kıl olmussundur sacını bok etmiiştir bi meriç çıkar ve --aa hayatım o kuaför zaten gay ne beklersinki sen her halinle guzelsin bu sac sana daha cok gitmiş hem jakjsghkajha :D daha ne isterizki:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Kız arkadaşın ne kadar yakın olursa olsun erkek arkadaşıyla arasına girmeyeceksin. Sorunları ne ise kendileri halletsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 denk getirirse tehada o meriç ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 mesele meriçten iltifat almak deil, mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sprite ın bi reklamı vardı :D meriç doluydu reklam hemde fırsat bulsa götürcek cinsinden biri bulursa koysun o video yu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 daylan said: ohhhh meriçleri çok sevıyorum resmen pohpohluyorlar :D moralin bozuk oldugunda ozellikle mesela kuaföre kıl olmussundur sacını bok etmiiştir bi meriç çıkar ve --aa hayatım o kuaför zaten gay ne beklersinki sen her halinle guzelsin bu sac sana daha cok gitmiş hem jakjsghkajha :D daha ne isterizki:D Senin o tarif ettiğin Meriç olmuyor. Yavş...... Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 tam bir gerizekalı meriçlik müessesesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 agzını kırırım hatunumdan uzak dur de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=_WMSb8TBfEk&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 birakin lems bu ayaklari, hepinizin icinde bi meric var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 vaniLLe said: birakin lems bu ayaklari, hepinizin icinde bi meric var! doğru söze ne denir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 vaniLLe said: birakin lems bu ayaklari, hepinizin icinde bi meric var! olabilir evet.katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 edit: asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar