Farinal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 şimdi bu sınav ne zaman olcak tam? nisan ortasında sanırım? konular mat1 fen1 türkçe ve sos1 dimi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 11 nisan'da sınav, dersler türkçe, sos1, mat1, fen1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 tamam şimdi araştırdım biraz ama puanlar konusunda yardım istiyorum. diyelim yabancı dille girilen bir yer istiyorum. o kanunun geçmesi durumuna göre konuşuyorum. ist ünide 511.700 puan diyor GERGE'nin verdiği tahmini şeye göre. sorulara/puanlara bakıyorum şu resme göre: http://1.bp.blogspot.com/_9GTi7Cvkr5s/SoHsSEihUwI/AAAAAAAACno/oVmMaV0G_1g/s1600/ygs-lys-soru-konulari.jpg buna göre 1 soru 1 puan şeklinde. bunu neyle çarpıyorlar taa 500lere gelmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ya tam ben de bilmiyorum ama ygs'nin %40'ı lys'nin de %60'ı alınıp bi ortalama puan bulunuyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ben yaptım kayıt bugun.valla turkce ve sosyale abanırım matematikten 10 tane yapar bırakırım ztn yetenek sınavına giriş lzm bana dgsye de giricem ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ya kanun geçerse sosyal ve dilden yardırcam bende de anlamadım işte neye göre hesaplanıyor ona göre matematik fen çalışma zamanımı belirlicektim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar