xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 dinledim, dinliyorum, daha da dinlerim. kesinlikle bu adam dünya standartların da müzik yapıyor. gidip cdsi alınacak adam. öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 baş parmak havada yumruk sıkılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 27 şubat cumartesi günü 312 arenada lansman partisi vardır. gidilmez mi? e gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 şimdi electric girl'ü dinledim de adamın 3 albümünde de vokaller bi farklı ya. dance revolution'daki tarzını daha çok beğeniyodum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 kesinlikle o albüm daha bi canlıydı bunun yanında. bu biraz sönük kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ilk sarkı guzel ya, push push. digerlerini dinledikce sevicem herelde, daha alısamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 paylaşımcı arkadaşlara öm kutum açık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 elektirik görl de iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 paylaşımcı arkadaşlara kalbim açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 shapshal said: şimdi electric girl'ü dinledim de adamın 3 albümünde de vokaller bi farklı ya. dance revolution'daki tarzını daha çok beğeniyodum sanki xwhiplashx said: kesinlikle o albüm daha bi canlıydı bunun yanında. bu biraz sönük kalmış. albümü dinledim ciddi sönük kalmış "dance revolution" a oranla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 let me go iimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar