Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Kaleciye ihtiyaç yok.Yanki adli arkadas haric tum kadro onay verdi.Ondan da olumlu haber alindiginda 16 kisi tamamlanmis olacak. @dreagloth sen koşmasan da olur abicim..pasların yeter.Kosan bi dreagloth karsi takimin kabusu olur iyice.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 yanki go home! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Troll go garbage :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 olm lan nezleyim ben, yedekte yerime eleman bulundurun halihazırda. son durumumu ne zaman bildireyim size, cumartesi sabahı geç mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Nezleden bir sey olmaz ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Wishmaster said: Wishmaster said: ildeniz balon zaugna kaspar esh can(fde) wish fizban bitch_of_bat khelben mulgear tolga holy konn batuhan_bjk pha bizim takım fail mi oldu ya sizce :D abi karşı takım son derece güçlü bence. hepsi çatır çatır koşan adamlar, büyük fail olur . gerçi bu can wish'in getirdiği bi arkadaş vardı oysa o da iyi top oynuyordu ama konn ile pha ayrı takımlarda olsun derim. biri nihat biri halil altıntop adamların, nasıl durdurucaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Durdurmak problem degil,burada oynayan takim kazanir.Durdururuz da ofansta ne halt yiyebilecegiz o bi soru isareti kafamda.Ayrica o iyi oynuyor dedigin cem,can'i ilk defa goreceksiniz.Pas yapabilen formsuz bi adam iste cok buyuk bi tehdit degil ama bizim isimize yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Ya kadrolara baktim tekrardan da,tolga-esh degisikliginden once sizin ofans bizim defans iyiydi.Simdi sizin hem def hem off iyi oldu,bizim def azaldi ve sizin ofans baya iyi gozukuyor.Geri verin lan tolgamizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Karşı takımda konn u oynatacak adam yok yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bence konn ile pha ayrı takımlarda olsun, tamamdır iyidir yani. bu arada o cem iyidi ya, zaten adamın lisansı falan varmış galiba öyle duyduk ama yanlış olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Kaspar, oynarsa esh ya da wish ten biri pha yı yer, bitirir. not: Çünkü onu da oynatacak adam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Abi konn ile pha ayni takimda olunca noluyo cidden merak ettim :D kaspar'i izleyin siz bu mac..ayrica esh de gayet iyi oynar siz henuz gormediniz sanirim onu.Ben olmamam gereken mevkilerde ekstra is yapcam zaten her zamanki gibi.Bi defans bi ofans,zaten buyuk saha.En tehditkar gozuken adam da konn sanirim,adam adama savunma yaparim.Fizban da isindi mi bitti gitti.Destege gelirsiniz ataklarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 dreagloth said: Karşı takımda konn u oynatacak adam yok yalnız. O adam oynatma işini bi sen bi cava the legendary mod yapabiliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 hadi hayırlısı bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kaspar ne dmf'mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ben çok güzel sağ açık oynarım adeta forvetten sağa konmuş anelka tarzında ama istanbulda olmak vardı işte. iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Kaspar aslinda GK ama CB ve DMF oynayabiliyor.DMF'yi ona verip AMF R/LWF SS pozisyonlarinda oynayabilirim.Tabi savunma acik verdikce geri donecegim icin zaman zaman CMF DMF de olabilirim.Zaugna-Khelben karsilastirmasi da bi etken bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 wishmaster = tabata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 dunku mactan sonra hala her yerim agrıyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 yankı'yla (esh) konustum, gelemiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Cumartesi akşamüstüyse maç ben gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ildeniz balon zaugna kaspar esh can(fde) wish fizban can nasıl cb oynar abi ? şöyle düşündüm çünkü ben esh'in defansını cb olarak beğenmiştim gayet. kaspar'ı ileriye alsak tekniği iyi gibiyse, ben de dmf oynasam, nasıl olur? bu forvetlere karşı koşan bir defans daha etkili olur diye düşündüm. bilmiyorum siz nasıl düşünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 abo sixoms direk bizde o zaman sdf, direk dmf ben de cb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 olm siz bu maç işini çok ciddiye almaya başlamışsınız ya, taktik tahtası veriyim mi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Sixoms said: Cumartesi akşamüstüyse maç ben gelebilirim5-6'da, valla gelebiliyosan şukela bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar